neděle 1. listopadu 2009

Česko stojí na prahu pandemie prasečí chřipky

Česká republika stojí na prahu první vlny pandemie prasečí chřipky, tvrdí to jeden z tvůrců pandemických plánů Václav Chmelík. Podle něj budou nyní počty nakažených stoupat rychleji než doposud. Virem pandemic H1N1 zatím onemocnělo na 351 Čechů, z toho 37 během posledního týdne. Prezident České lékařské komory Milan Kubek ale řekl, že jeho odmítavý postoj k očkování trvá. Kritizuje, že se lékaři mají očkovat vakcínou, u níž výrobce původně nezaručil bezpečnost. Zdravotníky, kteří se mají nechat očkovat, nazval pokusnými králíky. Sám se nechává pravidelně očkovat proti sezonní chřipce, odmítá ale očkování proti chřipce prasečí. A není rozhodně sám! Očkovat se nebudou dále naši poslanci, dcery amerického prezidenta a ani já.

Malá část zajímavé analýzy z článku Daniela Solise.

...rekapitulujme:

očkováni budou:
1. armáda, policie, hasiči - tedy ozbrojené složky
2. zdravotníci a sociální pracovníci, tedy zdravotně-sociální infrastruktura
3. energetici, tedy energetická infrastruktura
4. kraje, krajská administrativa, samospráva, nikoli centrální moc (!)

kdo očkován nebude:
Poslanecká sněmovna PČR, Senát PČR, Vláda ČR, zaměstnanci ministerstev a ústředních orgánů státní správy.

Pokud je prováděn útok na určité území, jsou přesně tyto shora uvedené osoby cílem útoku, chce li útočník krátkodobě ochromit odpor obránce a získat tím definitivní výhodu.

Není totiž cílem vojenského útoku na libovolnou populaci tuto vyhladit a zbavit obsazené území výrobních kapacit, nutných pro konsolidaci dobytého teritoria. Právě naopak. Nutné je populaci zachovat v co nejlepším možném stavu a zavázat si ji ke spolupráci s novým režimem, instalovaným dobyvateli. Kdo by jinak platil obolus dobyvatelům, odváděl válečné kompenzace vítězům? Válka je totiž ve své podstatě ten nejextrémnější obchodní záměr, ta nejnemravnější ale zároveň nejlukrativnější investice, jak potvrzují samotné dějiny lidstva.
Doporučuji se ještě seznámit s trestním oznámením podaným na výrobce vakcíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...