neděle 31. července 2016

Malenovice se vrací do ZKS

V minulé sezóně se Malenovicím bohužel nepodařilo udržet se v ZKP (Zlínský krajský přebor), ačkoliv se všichni hráči snažili podat co nejlepší výkony. Má předvedená hra v této soutěži byla katastrofální. Naposled jsem podobný výkon zaznamenal při mé premiéře v Kvasicích v 2007/2008. Uhrál jsem sice tenkrát 50 %, ale i tak bylo přes 100 tvrdě vydřených Elo bodů rázem fuč!

Opustili jsme tedy v sezóně 2015/2016 ZKP a budeme hrát ZKS (Zlínská krajská soutěž). V ročníku 2016/2017 jsme však přiřazeni na západ, takže po dlouhé době opět změna. Na sestavě stále pracujeme a příležitost dostanou určitě i naši výborní žáci.

Jen pro informaci uvádím, že losování soutěže proběhne na FIDE Open Staré Město 2016.
Jedná se o velmi silný mezinárodní turnaj ve kterém není slabých hráčů a bývá to celkem náročná záležitost. Pokud jsi v dobré pohodě, nemáš ještě FIDE Elo a rodina hodlá společně analyzovat tvé partie, vřele doporučuji!
V roce 2007 mi zde vypočetli a uznali krásných 2122 FIDE.

14. ročník velkého mezinárodního turnaje začíná již v pátek 5.8.2016 od 16,00 hod. ve Starém Městě!
Turnaj je současně hrán jako Krajský přebor Zlínského kraje jednotlivců v praktickém šachu pro rok 2016 v kategorii mužů, žen, juniorů a dorostenců.

https://www.youtube.com/watch?v=7jKPByk8Lhk

Kalendář akcí ŠK Zlín-Malenovice od 5. srpna 2016

PÁ - 5.8. Trénink mládeže od 15. do 18. hod. SK Malenovice
17. - 28.8. ME mládeže do 18 let - (Míša Černý bude hrát) Praha
ČT - 11.8. Jarní rapid 5.turnaj od 17 hod. SK Malenovice
PÁ - 12.8. Trénink mládeže od 15. do 18. hod. SK Malenovice
17.8. - 28.8. ME mládeže do 18 let (Míša Černý) Praha
ČT - 18.8. Setkání v klubu
PÁ - 19.8. Trénink mládeže od 15. do 18. hod. SK Malenovice
22. - 26.8. Příměstský šachový tábor v Malenovicích, i turnaj - přihlášených SK Malenovice
ČT - 1.9. Jarní rapid 6.turnaj od 17 hod. SK Malenovice
PÁ - 2.9. Trénink mládeže od 15. do 18. hod. SK Malenovice
ČT - 8.9. Rapid turnaj od 17 hod. - senioři a mládež SK Malenovice
10. 9. - 11.9. MČR v rapid šachu 2016, (U10 postupuje ze ZK 1.žák- Míša) Klatovy
10.9 - 11.9. Soustředění s velmistrem R. Cvekem ve Vlčnově Vlčnov
12.9. Memoriál M.Grabce a F.Křížka, rapid
18.9 . Burčákovy blicák Boršice
24.9. OŽL Malenovice, 1. turnaj 11.ZŠ Malenovice
ČT - 6.10. Přebor ŠK Zlín-Malenovice, vylosování a 1 kolo od 17 hod. SK Malenovice
NE - 9.10. ZKS - západ, družstev 1 kolo
ČT - 20.10. Přebor ŠK Zlín-Malenovice, 2 kolo od 17 hod. SK Malenovice
NE - 23.10. ZKS - západ, družstev 2 kolo
25. - 30.10. Mistrovství Moravy a Slezska mládeže (asi Kouty nad Desnou), obsadíme min. 4 žáci, 9 kol na zápis a ELO

Pravidelné čtvrtky od 17 hod. setkání šachistů v Senior klubu Malenovice
Pravidelné PÁTEČNÍ tréninky seniorů a mládeže od 15 do 18 hod. v Senior klubu

neděle 24. července 2016

Smrt je jen iluze: Náš život pokračuje v jiném, paralelním vesmíru

Kam až lidská paměť sahá, kladou si filozofové, vědci a věřící otázku, co se s člověkem děje po smrti. Existuje život po životě, anebo se rozplyneme v nicotě? Křesťané věří v život věčný, zbavený bolesti a utrpení. Vědci koncept posmrtného života většinou odmítají pro nedostatek důkazů. Nová vědecká teorie však tvrdí, že konečná smrt, jak si ji většina lidí představuje, neexistuje. Je to jen iluze, které věříme.

K tomuto závěru došel americký vědec Robert Lanza z Wake Forest University School of Medicine v Severní Karolíně, jenž je zastáncem biocentrismu. Podle této teorievesmír existuje jen díky vědomí jednotlivce. Dokonce i prostor a čas lze považovat jen za "nástroje mysli". Proto i smrt je pouhým výplodem naší představivosti. Ostatně i Albert Einstein jednou prohlásil: "Realita je jen iluze, i když velmi perzistentní."

Robert Lanza (* 1956) je předním vědcem, jehož časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí planety.
Robert Lanza (* 1956) je předním vědcem, jehož časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí planety.

Ve své knize How Life and Consciousness are the Keys (Jak život a vědomí jsou klíčem) vychází Lanza z předpokladu, že život tvoří vesmír, a ne naopak. Vysvětluje, že vědomí člověka určuje tvar a velikost objektů ve vesmíru. K vysvětlení používá příklady způsobů, jakými člověk vnímá svět kolem sebe:
"Člověk vidí modré nebe a řekne se mu, že barva tohoto nebe, které vidí, je modrá. Ale mozkové buňky mají schopnost měnit toto vnímání a můžou vidět nebe v zelené nebo červené barvě. Potom všechno, co člověk vidí v barvě nebe, vnímá jako modré, i když to reálně může být zelené nebo červené, " napsal.
Stručně řečeno, to, co vidíme, existuje jenom díky tomu, co nás druzí naučili. Toto je hlavním důvodem, proč si Lanza myslí, že věříme ve smrt.

Představa umírání je něčím, co jsme se již dávno naučili přijímat, ale ve skutečnosti existuje jen v našich myslích.
Představa umírání je něčím, co jsme se již dávno naučili přijímat, ale ve skutečnosti existuje jen v našich myslích.

Je to dáno tím, že se lidé během svého fyzického života velmi silně ztotožňují se svým tělem. Jsou přesvědčeni o tom, že tělo dříve či později zanikne a spolu s ním i vědomí, neboť věří, že je to tělo, které vytváří vědomí, takže ve chvíli, kdy tělo zemře, zemře i vědomí. Jenomže mnohé nasvědčuje tomu, že vztah mezi tělem a vědomím funguje podobným způsobem, jako když prostřednictvím televize přijímáme kabelový signál. V okamžiku, kdy televize přestane fungovat, to ještě neznamená, že zároveň přestal vysílat signál.
Pro většinu lidí je "život jen trochou uhlíku a směsí molekul, které formují naši existenci, a pak se rozpadnou a rozloží v půdě." A proč tomu tak je? Jednoduše proto, že jsme naučeni, že člověk umírá, i když ve skutečnosti máme jen důkaz toho, že je to pouze tělo, tedy fyzická forma člověka, která přestává plnit funkce a umírá. Jenže člověk není objekt, ale zvláštní bytost obdařená vědomím, které je složeno z čisté energie. I když těla jednotlivců stárnou a podléhají sebedestrukci, vědomí je proudem energie o 20 wattech, který běží v mozku. Po smrti se však tato energie neztrácí. To by odporovalo samotným vědeckým zákonům, podle kterých energii nelze vytvořit ani zničit. Energie však může přejít z jednoho světa do jiného.

Umírá jen fyzické tělo, život nekončí, vědomí přechází do jiného, paralelního vesmíru.
Umírá jen fyzické tělo, život nekončí, vědomí přechází do jiného, paralelního vesmíru.

Současní fyzikové uznávají existenci mnohovesmíru (multiverse) s nekonečným množstvím paralelních světů. Vše, co se stane v jednom vesmíru, se zároveň ve stejném okamžiku děje i v ostatních vesmírech. I když naše vědomé já obývá jen jednu verzi tohoto vesmíru, základní částice přebývají v celém mnohonásobném vesmíru, a to jim umožňuje, aby byly na více místech současně. V tomto ohledu život nikdy nepřestane existovat. Lanza náš život přirovnává k trvalce, která i když zmizí, znovu rozkvete v multivesmíru.

Náš vesmír je jen jediným z nekonečně mnoha světů v multivesmíru
Náš vesmír je jen jediným z nekonečně mnoha světů v multivesmíru

Robert Lanza říká, že kdybychom připustili, že časovo-prostorové dimenze jsou pouhé mentální konstrukce, znamenalo by to, že nesmrtelnost je něco skutečného, tedy že život po fyzické smrti skutečně existuje díky tomu, že přecházíme z hmotného světa do světa, který není ohraničený ani časem, ani prostorem, což odpovídá takzvanéteorii strun. Jakmile opustíme naše zažité představy o času a vědomí, nabídne sebezpočet alternativ. Způsob, jakým jsme dosud nahlíželi na svět, se tak může změnit nejdramatičtěji od 15. století, kdy začala brát zasvé teorie o tom, že Země je placatá.

Každý vesmír je jak bublina s vlastními parametry.
Každý vesmír je jak bublina s vlastními parametry.


Autor videa podrobně rozebírá výše uvedený článek.

neděle 17. července 2016

Vezměte si příklad z koček, neboť ty jsou stále šťastné a ve vnitřním klidu a pohodě, nikoliv zarmoucené, se špatnou náladou.

* Abraham Hicks - Cítí kočky zármutek? (CZ titulky) Uvedeno ZDE. Na kočkách se mi líbí, že jsou své a nenechají si nic od nikoho líbit, ani od svého "pána", jako si to nechá líbit např. týraný pes. * Kočky které psům ukradly pelíšek / Cats Stealing Dog Beds: The Supercut 2013 Compilation. Uvedeno ZDE. * Jak vypadá mírumilovné soužití různorodých zvířat, která jsou svým vědomím již přeladěna na úroveň vědomí 5.D, co je to 5.D a co nás v této úrovni vědomí čeká Uvedeno ZDE.


* Abraham Hicks - To nejdůležitější je bytí ve vortexu (a vše ostatní je nepodstatné) (CZ titulky) Uvedeno ZDE. (Být ve vortexu znamená ukotvit se ve svém středu, nebo-li ve svém nulovém bodu, tzn. ve svém duchovním srdci ) Co praví Abraham spolu s Esther Hicks? "Držet ve své mysli někoho, jako objekt pozornosti, když jste v souladu a spojeni se svým ZDROJEM - je ten nejlepší dar, který mu můžete dát. Pokud nejsi šťastný, tak mu nic nedáváš (nepomáháš). A to je skutečný význam "být šťastný/štěstí", protože nemůžete dát někomu to, co sami necítíte či nemáte."


* Abraham Hicks - Jste tvůrci své reality (CZ titulky) Uvedeno ZDE. (Einstein, Tesla a mnozí další byli tak dobří v tom co dělali právě z toho důvodu, že se dostali do klidu a vnitřní pohody ve které pomocí tvořivé vizualizace byli schopni být tak dobří v tom co dělali. Nechat se vést svými pocity a ne myšlenkami znamená nechat se vést pocity svého duchovního srdce, čili své duchovní podstaty a ne nechat se vést svým rozumem, čili egem.)


Úzce související články a videa.
* JE NÁŠ SVĚT REÁLNÝ? A CO JE VŮBEC REALITA? Uvedeno ZDE.
* My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.
* Sen, který žijete, tvoříte vy! NOVÝ SEN - Nebe na Zemi (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Existuje tolik světů a jejich realit, kolik je mentálních představ, stačí si z nich jen vybrat. Uvedeno ZDE.
* Vy jste tvůrci Nové Doby! Uvedeno ZDE.

* Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
* Právě dochází k přeměně - transmutaci do světelného projevu existence, čili do úrovně páté a vyšších dimenzí. Uvedeno ZDE.
* Slunce provede závěrečnou proměnu chemické struktury lidí. Uvedeno ZDE.
* HVĚZDNÉ sdělení. Uvedeno ZDE.
* Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Uvedeno ZDE.

* Tajemství uhlíku 7. Uvedeno ZDE.
* Metatron - Monoatomické Kryštalické Tělo. Uvedeno ZDE.
* Návrat do jednoty a harmonie, nebo-li návrat do páté a vyšších dimenzí, je o sjednocení pravých párových existencí Uvedeno ZDE.

* Jsme především vědomí, jehož aktivita vytváří zvukovou - vibrační, nebo-li frekvenční složku světla, jež může dělat všemožné zázraky. Uvedeno ZDE.
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* Co je to akáša? (doporučuji všem, kteří se chtějí stát vědomými tvůrci svého života, světa a osudu) Uvedeno ZDE.
* Vesmír kolem nás je prý jen gigantický hologram (vědci prý získali důkaz) Uvedeno ZDE.
* Vy sami jste BŮH - Bashar & Abraham (CZ titulky) Uvedeno ZDE.

* Abraham Hicks - Ovlivňování buněk těla - je možné si nechat dorůst končetiny? (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Energetické centra lidského těla Uvedeno ZDE.
* Vynikající, oči otevírající videa, která by měl ve vlastním zájmu shlédnout naprosto každý Uvedeno ZDE.

* Transformace a vzestup do 5. a vyšších dimenzí je o propojení a sjednocení částic hmoty Jin (ženský princip gravitace) s frekvencemi světla polarizovaného na Jang (mužský princip - projekce) Uvedeno ZDE.
* Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč. Uvedeno ZDE.
* Co znamená být v projevu páté dimenze, jak to v ní funguje a jaké nekonečné možnosti a schopnosti to všem poskytuje. Uvedeno ZDE.
* Co nás čeká v páté dimenzi..... Uvedeno ZDE.
* Jak si v páté dimenzi každý tvoří svůj vlastní svět a jeho reality. Uvedeno ZDE.

* Uplatněme fenomén sté opice a pojďme společně zharmonizovat nejen tuto planetu, ale všechny a všechno co na ní a uvnitř ní existuje. Uvedeno ZDE.
* Jak pomoci planetě a jejím obyvatelům do 5.D, pomocí tvořivé vizualizace a souhry s vaším nejvyšším já tohoto multi-vesmíru. Uvedeno ZDE.
* VÝZVA, připojte se ke kolektivní tvořivé vizualizaci, ve které pomáháme naší planetě a jejím obyvatelům do páté, pozitivně polarizované dimenze. Uvedeno ZDE.
* Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít. Uvedeno ZDE.
* Skutečná podstata sexuality. Uvedeno ZDE.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Kočka biorezonátor
Energetika koček je velice užitečná pro lidské zdraví. Znáte to, příjde k Vám kočička, začnete jí hladit, zvíře se k Vám postupně lísá víc a víc, hraje si s Vámi nebo se uvelebí na Vašem klíně. Možná si to ani neuvědomujete, ale zatímco se bavíte s kočkou, Váš tep se normalizuje, arteriální tlak se snižuje, zlepšuje se mikrocirkulace Vašeho těla, pomalu mizí napětí cév a hladkého svalstva, uvolňujete se, snižuje se Vám případná bolest. Všechno tohle je důsledek biorezonančního efektu.

Kočky jsou přirozeným příkladem biorezonance, dělají to neustále. Všude kolem sebe vytváří osobitou atmosféru klidu, zmenšují množství konfliktů v rodině, při zooterapii se doporučují pro hyperaktivní děti, kteří se po kontaktu s kočkami zklidňují, naopak děti mlčenliví, uzamčení do sebe, začínají být aktivnější, veselejší, lépe se zapojují do společnosti.
Kočky dokáží vycítit i ty nejjemnější pocity stresu, nervozity, ustaranosti, agrese nebo smutku u člověka. V takovém případě se prostě jen příjdou přimazlit nebo se položí na Vás a začnou vrnět.

Je těžké představit si kočku, která by nevrněla. Už od samého narození vydávají kočky tento prapodivný zvuk, jen některá častěji a některá méně často. Ale je to opravdu pouze zvláštní zvuk? Není...
Kočičí vrnění není jen zvláštní písnička, kterou si rády pobroukávají, je to vibrace. Je zajímavé, že všechny kočky, bez vyjímky na rase, pohlaví, věku nebo velikosti vrní o stejné frekvenci - 24 cyklů za minutu. A pokud jste si někdy zkusili dát ucho těsně k vrnící kočce, mohli jste si všimnout, že ať už posloucháte kdekoliv na kočičím těle - na bříšku, hlavičce, krku nebo zádech například - vždy je vrnění slyšel se stejnou intenzitou a hlasitostí.
"V takovém případě, čím kočka vrní? Odkud tedy vychází ten prazvláštní zvuk," řeknete si. "Takhle to vypadá, že kočka vrní prostě celá!" Ano! Kočka, jako přirozený biorezonátor, propouští rezonanční vibraci celým svým tělem. Vědci se doposud pořádně neshodli na tom, kde je tedy skutečný zdroj vrnění, nicméně ať už je to cokoliv, umí s tím kočka nakládat velice dobře. Během chvilky jí začne vibrovat celé tělo stejnou měrou, takže je ve výsledků úplně jedno odkud to pochází. Proč ale kočky vrní? Přeci je příroda neobdařila touto úchvatnou schopností jen kvůli tomu, aby pomáhala lidem. Ne - je to jejich druhkomunikace a navíc to udržuje kočku zdravou.

Všichni víme, že se o kočkách říká, že mají 9 životů. Celých 9 životů! Kočky se v letu umí perfektně otočit vždy na packy tak aby mohly přežít i větší pády. Kočky si poradí se spoustou věcí a ta nejúžasnější schopnost je samoregenerační biorezonanční proces.
Při zkoumání této kočičí vlastnosti si vědci všimli, že pokud nachází u kočky nádorové buňky, nachází je vesměs v dolní části těla - a to především na ocase. Že by zbytek těla měli kočky odolnější? Pravděpodobně ano - kočičí ocas je totiž jediná část kočičího těla, která jenejzranitelnější. Biorezonanční efekt k němu nedosahuje tak silně jako ke zbytku těla a tudíž většina onemocnění a narušení se týká především zadní části těla kočky.

Když si tedy kočka na Vás lehne a začne vrnět, vaše dýchání, krevní oběh, svaly, vše začíná postupně rezonovat souhlasně s kočičími vibracemi a začíná se harmonizovat, uvolňujete se. Nesnažte se nutit kočku, sama si určí kolik času je s Vámi potřeba strávit. Pokud není v pořádku více členů rodiny, bude je kočka postupně obcházet, ale nejvíce času bude trávit s tím, kterému je nejhůř - majitelé koček ví o čem mluvím. Když Vás bolí hlava, když jste naštvaní nebo ve stresu, zničeho nic se objeví Váš kočičí miláček a můžete jej stokrát poslat pryč s tím, že na ní nemáte náladu nebo že potřebujete pracovat, ale kočka se o Vás stejně bude otírat, vrnět, mazlit se s Vámi a dokud se sama nerozhodne odejít, tak prostě neodejde.

Tam, kde byla kočka, mizí díry a narušení biologického pole. Stejně jako s člověkem, to funguje i s místy. Kočky jsou schopny velice přesně určit geopatogenní zóny. Představte si to tak, že kočka se "živí" negativní energií. Proto místo, kde bude trávit nejvíce času, je ve skutečnosti místo, které je pro Vás nejméně vhodné, je to místo negativní energie, místo kde byste neměli trávit moc času. Kočky málo kdy tráví většinu svého času tam, kde jim Vy dáte pelech. Tráví vždy nejvíce času tam, kde se mohou nasytit negativní energií, tam, kde je nějaký problém.

***

Od mých zhruba 15 let jsem hodně trpěla folikulární angínou. Je to velmi náročná, bolestivá a hlavně nepříjemná forma angíny. Stačilo sebemenší podchlazení (nemohla jsem ani malými doušky pít studené nápoje, ani v zimě ani v léte) a už mě bolelo v krku a měla jsem horečky. To pak vždycky trvalo jeden až dva týdny, podle toho jak velké štěstí jsem měla. Od lékařů jsem už vcelku pravidelně dostávala hromady antibiotik, neustále mě sužovalo horko a vysílení.

Vždycky jsem měla ráda všechna zvířata - psy, kočky, dokonce i krysy. S námi sdílely domácnost právě kočky. Nejvíce si ale pamatuju jednu jedinou. Milovala jsem, když se za mnou přišla přitulit, schoulila se vedle do klubíčka a spokojeně vrněla.

Jednoho dne, když jsem se vracela domů, jsem pocítila, že mě znovu začíná bolet v krku a začala jsem mrznout. Lehla jsem si do postele, abych se ohřála a abych se nenudila, vzala jsem si knihu. Moje oblíbenkyně ihned přiběhla a začala si lehat mě za krk. Dřív, když jsem byla nemocná, jsem jí vždycky posílala pryč, aby nebyla nemocná. Tentokrát jsem jí ze sebe sundavala tak 5x a ona se stále vracela na to samé místo. Nakonec jsem jí nechala být v naději, že chvilku poleží a pak až jí to přestane bavit, odejde. Jenž unavená, v teple a s vrnící kočkou kolem krku jsem postupně usnula.

Když jsem se ráno probudila, k mému údivu už mě nebolelo v krku. Byla jsem odpočatá a vitální. Největším překvapením pro mě ale bylo to, že se ke mě od té doby folikulární angína už nevrátila...

***

Ve Velké Británii se kočce úspěšně podařilo zbavit dítě vzácné dušení poruchy - selektivního mutismu. Selektivní mutismus se u člověka projevuje tak, že pacient nemůže mluvit a vyjadřovat své emoce, důvody ale nejsou fyziologické, nýbrž psychologické. Obvykle je toto onemocnění léčitelné, ale v tomto případě se bohužel psychologům žádný pokrok nedařil. Malý pacient kvůli poruše neměl kamarády a jediný, s kým si hrál, byla jeho kočka.

Jednoho dne si ale jeho rodiče všimli, že s kočkou mluví. Toho se chytili i psychologové, kteří následně zpracovali nový terapeutický postup.

Pacientův stav se postupně začal zlepšovat. Jeho rodiče konečně slyšeli jeho první slova a postupem času začal chlapec komunikovat i s cizími lidmi.

sobota 9. července 2016

Nejlepší cviky na posílení břišních svalů

Vybral jsem z You Tube ukázku pěkných břišních svalů. Samozřejmě takové bříško nebude hned a zadarmo. Tipuju to na roky "poctivé práce". Mimochodem mezi výborné cviky na břicho patří i prosté zvedání nohou v leže na zádech.



Pokud snad ukázka někoho motivovala, ještě je důležitá hudba! Vybral jsem následující. Věřím, že výsledky se musí do 3 měsíců od započatého tréninku jasně dostavit!



Pokud chceš hubnout, vyvaruj se smažených jídel!

pátek 1. července 2016

Právě probíhající vzestup do vyšší dimenze a projevu existence by podle tajemství Amenti měl probíhat takto:

To co se v níže uvedeném textu dočtete Vám možná nejdříve bude připadat jen jako pouhá fantasmagorie. Proto možná bude lepší, když si nejdříve přečtete dodatek uvedený níže, který Vám, pokud se nad tím nezamyslíte, možná bude připadat jako ještě větší fantasmagorie. :-)


V knize: Tajemství Amenti (pojednávající v angličtině o vzestupu do vyšší dimenze) je ve své podstatě uvedeno, že někdy v květnu až červnu 2017 dojde na 3 dny k zarovnání nebeských těles (dimenzí a jejich světů), čímž se mezi nimi po dobu 3 dnů vytvoří přímý dimenzionální průchod, kterým většina částic (tedy i hmotných těl lidí) projde alespoň do 4.D.
Ti, kteří neprojdou (což budou zřejmě jen vyložení zloduši), zůstanou na fantomové Zemi (která se po těch 3 dnech od vzestupující Země oddělí) a půjde do sestupného vývoje. (Řekl bych, že to Vás ale zajímat nemusí, neboť když čtete tyto řádky, tak až tak hrozní zloduši určitě nejste.) :-) Pokud do této doby nestihnete aktivovat více než 4 vlákna svého DNA, tak během těch 3 dnů je bude možné aktivovat téměř okamžitě, takže bude možné se dostat nejen pouze do 4.D, ale rovnou do 5.D, anebo (pokud budete aktivovat více než 5 vláken svého DNA) se dokonce dostanete do ještě vyšší dimenze.
Po těch třech dnech bude průchod do 5. a vyšších dimenzí stále ještě propojen a to až do konce roku 2021, ale již jen přes síň Amenti. Takže po tu dobu bude mít každý taktéž možnost se dostat do 5. či ještě vyšší dimenze, ale bude to již obtížnější, než při tom třídenním zarovnání. Ti, kteří do konce roku 2021 nestihnou aktivovat alespoň 5 vláken svého DNA, ti zůstanou v tzv. probuzené Zemi (což bych řekl, že je 3. a 4. dimenze spojená nazpět do jednoty a harmonie).
V popisu na str. 228 uvádí, že se tento svět rozdělí na 3 odlišné časové linie - cesty (a jejich odlišné úrovně a projevy existencí) a to na fantomovou sestupující Zemi, na osvícenou (probuzenou) Zemi. která se (přes červí díru) promítne více než 2.000 let vpřed do budoucnosti a na Zemi Tara v projevu 5.D která se (přes červí díru) promítne více než 4.000 let vpřed do budoucnosti. Už jste se rozhodli, se kterou si přejete se svými osobními frekvencemi sladit? Pokud ne, Vaše vnitřní osobní frekvence to s určitostí udělají za vás, :-)neboť stejnorodé frekvence se naprosto vždy přitahovaly, přitahují a přitahovat budou.
Probuzená - osvícená Země je sice podstatně lepší než 3.D, ale pořád se v ní ještě alespoň trochu musí pracovat a též se v ní stále umírá a reinkarnuje. V 5.D se ovšem vše potřebné k životu a zábavě již tvoří pomocí krystalizace - zhmotňování mentálních představ do projevu živého tekutého světla krystalizujícího do hmotných projevů existencí (takže v takovýchto světech není třeba pracovat) a už se v nich neumírá, jelikož v tomto projevu existence je bytost především energie a energie neumírá. :-) Uvedomte si, že: Existuje tolik paralelních světů a jejich realit, čili tolik časových linií a jejich příběhů, kolik je mentálních představ. Který si vyberete a na který z nich se trvale přeladíte je jen a jen na vás Uvedeno ZDE.


Kdo ale ví, jak to všechno bude skutečně pobíhat a co se přitom bude doopravdy dít a z jakých důvodů. Je docela možné, že transformace proběhne tím způsobem jak je popsáno v článku: Proč při protnutí galaktického nulového bodu nastanou 3 dny temnoty" je uvedenZDE.


Dodatek: Faktem ovšem je, že čím více se blížíme k protnutí zarovnaných nebeských těles do přímky s centrálním sluncem, tím více je všechno a všichni prozařováno NEPOLARIZOVANÝM světlem pramenícím z centrálního slunce. To způsobuje nejen zvyšování Schumannových rezonancí, čili frekvence jádra Země, ale i trans-mutaci veškeré hmoty do vyššího projevu existence. Frekvence jádra Země je dnes již víc než 2x vyšší než tomu bylo zhruba před dvěmi desetiletími. To má za následek nejen to, že se v nás začíná tvořit čtyř a více vláknové DNA, ale i to, že se každá naše mentální, čili vnitřní představa stává vně projevenou realitu mnohem rychleji než tomu bylo dříve. Úzce související článek: Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
Proto je třeba se zaměřovat a ve svých pocitech prožívat především to co je příjemné radostně a povznášející a to ostatní nechat kolem sebe jen proplout, bez povšimnutí, čili bez emocionálního prožitku a ztotožnění se s tím. Též je třeba si začít představovat to co si přejeme (jako např. všem dostupná a každým běžně užívaná volná energie, nebo-li energie zdarma) a ignorovat vše co si nepřejeme. Uvědomte si, že na co upnete/upneme svou pozornost, to nejen prožíváme, ale i spoluvytváříme, obzvláště pokud to podporujeme svými emocemi, neboť emoce vytváří gravitační silová pole, která vytváří vně projevené, čili hmotné projevy existencí. Úzce související články: * Vesmír kolem nás je prý jen gigantický hologram (vědci prý získali důkaz) Uvedeno ZDE. * Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Uvedeno ZDE. * Z čeho je tvořena 3.D hmota Jin a 4.D astrál Jang (tvořící dualitní světy) a jak a proč se propojením částic Jin s frekvencemi Jang navrátíme do jednoty a harmonie, čili do 5. a vyšších D - dimenzí Uvedeno ZDE.
Další úzce související články:
* Obrovská síla představivosti aneb jak z představ vytvářet příjemné radostné a povznášející věci, události a všestrannou hojnost - ZDE.
* Co vám v TAJEMSTVÍ neprozradili, aneb podrobný postup jak se stát vědomým tvůrcem a pánem svého života a osudu. Uvedeno ZDE.
* Změníš-li své smýšlení a z toho se rodící přesvědčení, tvořící osobní program, změníš tím nejen svou osobní, ale i kolektivní realitu. Návod jak se stát šťastným člověkem a přitom vytvářet Ráj na Zemi Uvedeno ZDE.
* Vy jste tvůrci Nové Doby! Uvedeno ZDE.
* Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít - ZDE.


Náš/Váš osobní, vně projevený svět funguje podobně jako zrcadlo, ve kterém se holograficky zobrazuje to, co vaše osobní tvořivé vědomí (fungující jako promítačka) svými osobními přesvědčeními a z toho se rodícími mentálními představami tvoří. To znamená, že dokud nezměníte svou vnitřní představu o sobě samém a o vašem světě, ve kterém existujete (který funguje jako holografické promítací plátno), tak se nemůže změnit vnější obraz projevené existence, neboť by to bylo jako chtít od zrcadla, před kterým stojíte vy, aby se v něm zobrazil někdo jiný nebo něco jiného než vy, např. Sněhurka a sedm trpaslíků. :-)
Myslím, že není třeba dodávat, že i kdyby jste dělali nevím co, tak bez kouzelného zrcadla byste viděli stále jen svůj vzhled, který zrcadlí vnitřní stav vašeho momentálního smýšlení, ze kterého se ve vás vytváří vnitřní osobní program. Tento program se následně stává plánem tvoření vaší osobní reality, určující váš osud, čili to, co budete mít, jak budete žít a co budete prožívat. Mnohem více najdete v článku: * Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.
Další články úzce související s doslovem:
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* Z čeho je tvořena 3.D hmota Jin a 4.D astrál Jang (tvořící dualitní světy) a jak a proč se propojením částic Jin s frekvencemi Jang navrátíme do jednoty a harmonie, čili do 5. a vyšších D - dimenzí Uvedeno ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou stvořeny veškeré vně projevené světy, čili veškerá tzv. hmota prostor a čas v něm plynoucí Uvedeno ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou vytvářeny jednotlivé světy a jejich reality a jak lze náš svět přeprogramovat a vytvořit zde Ráj na Zemi, ve kterém je radost pobývat či žít Uvedeno ZDE.
* Vědecký důkaz, že energie Vědomí (čili živého tvořivého světla tvořící veškerou hmotu) je jen nehmotná FREKVENCE světla, která se změní v ČÁSTICE hmoty teprve až na ni upneme pozornost Uvedeno ZDE.
* Nový pohled na realitu: žijeme podle toho, čemu věříme Uvedeno ZDE.


Další úzce související články a video:
* Začíná se v nás tvořit čtyř vláknové DNA, což je důkazem toho, že transformace nazpět do jednoty a harmonie je již v plném proudu. Uvedeno ZDE.
* Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
* Vynikající video s názvem: Uhlík 6-6-6 končí najdete v článku: Tajemství uhlíku 7. - ZDE.


Hmota v projevu třetí dimenze je hmota, která je založena na základě uhlíku, kdežto hmota v projevu 5.D je hmota založená na základě světelných krystalů, tzn. též uhlíku, ovšem ve vyšším projevu jeho existence. Úzce související články: * Víte, že zvyšující se frekvence jádra Země způsobují metamorfózu, čili trans-mutaci veškeré hmoty do jiného, vyššího projevu existence? Je potvrzeno, že nyní dochází k mutaci i u lidské tkáně. Uvedeno ZDE. * Vyberte si úroveň svého vědomí. Uvedeno ZDE. * Nyní je mnohem snadnější se dostat do podstatně vyšší, méně hmotné, více světelné dimenze a jejích projevů existencí. Víte proč? UvedenoZDE.

(pošli to dál)

Celý článek viz zdroj.


Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...