neděle 26. června 2016

Co myslíte, jak daleko ve vývoji mohou dnes již být utajované technologie, když už před více jak 1/2 stoletém znali to, co je zdokumentováno na uvedených videích

Mnohá videa mažou, z důvodu, že nechtějí, aby se pravda dostala mezi širokou veřejnost. Pokud některé video již nebude dostupné, tak si zkopírujte jeho název a pokuste se najít jeho kopii pomocí youtube, nebo google vyhledávače. Pokud je název v angličtině a video je s titulky, pak za název článku vždy přidejte CZ nebo SK, abyste mohli najít jiné video, které titulky obsahuje. (Na některém počítači se vám titulky možná nezobrazí, z důvodu, že vám v počítači chybí potřebný program.)


* Vetřelci dávnověku HD Mimozemšťané a Třetí říše. CZ dabing Uvedeno ZDE.
* Dokument - DETEKTOR: Kopí osudu a Adolf Hitler (Že by teď bylo v USA?) Uvedeno ZDE.
* Vetřelci dávnověku HD Mimozemšťané a monstra Uvedeno ZDE.
* Video s vyobrazením raketového motoru je vyobrazeno na videu s názvem: "V Indii nalezen starověký raketový motor" Uvedeno ZDE. Pokud umíte anglicky, pak vám doporučuji shlédnou i dokumentární video s názvem: "Tajemství Třetí Říše: Znovuobjevení Vimany / Secrets of the Third Reich: The Rediscovery of Vimanas". Uvedeno ZDE. Související video v angličtině s názvem: "Vimanas - starověký létající objekt z Indie / Vimanas - ancient flying machines of India". Uvedeno ZDE. News agency claims Snowden docs prove aliens helped Hitler, and currently control U.S. gov't Uvedeno ZDE. The Secret Location of Stargates around the World [FULL SHOW] Uvedeno ZDE. 卐 Secrets of Antarctica Uvedeno ZDE.


* Dokument - DETEKTOR: Experiment Filadelfia Uvedeno ZDE. (Byla při Filadelfském experimentu použita mimozemská technologie a pokud ano, jakoupak techniku tak asi mohou mít mimozemské civilizace, které jsou ve svém vývoji miliony let dál než my.) Úzce související video v angličtině s názvem: "The Secret Location of Stargates around the World [FULL SHOW]" je uvedeno ZDE. Další související video v angličtině s názvem: "★ Secret 5000 Year Old Vimana Found to Change the world ! - New" je uvedenoZDE. Další související video v angličtině s názvem: "UFO Attacks Earth 5,000 Years Ago (Documented)" je uvedeno ZDE. Viktor Grebennikov - Anti-Gravity & Levitation UvedenoZDE. Nikola Tesla: Free Energy Cold Fusion Unlimited Power Secrets - Zero Point 1 UvedenoZDE. The Missing Secrets Of Nikola Tesla Uvedeno ZDE.


Související články a videa:
* Zázraky vědy-Jede to na vodu(CZdab) Uvedeno ZDE. (Všem doporučuji shlédnou celé toto video.)
* ZDARMA pohon - energie! Auto poháněné elektromotorem, který si pomocí magnetického generátoru vyrábí el. energii zcela zdarma. (Ukázka je uvedena na videu od času 2:35) Electric Car Without Battery, make VIRAL ! (Oil replacement solution) Magnetic Motor Uvedeno ZDE.
* 18 vynálezů, které nedostaly šanci. Uvedeno ZDE.
* Volné energie: Časoprostorová anténa - Bashar Článek a video v češtině jsou uvedeny ZDE.
* Proč ve světě dojde vbrzku k obrovským změnám, aneb co se bude velice brzo dít a z jakých důvodů je uvedeno ZDE.
* Dr. Steven Greer - Příslib nových energií (o možnostech lidstva a technologiích od E.T.) Uvedeno ZDE.


Mexiko zveřejní staré rukopisy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o kontaktech mezi Mayskou kulturou a mimozemskými bytostmi. Uvedeno ZDE.


Další související videa:
* Skrytá historie lidstva (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Naše galaktická historie - poselství Adronise (CZ titulky) Uvedebo ZDE.
* Esoterická agenda CZ titulky (Cz titulky) Uvedeno ZDE.


Zachránili nás "uchoni" od obrovské ekologické katastrofy tím, že loni nad Ruskem zneškodnili meteorit přes tím, než dopadl na zem a mohl by udělat podstatně větší škody než meteorit Tungužský? Posuďte to sami. Zobrazení naleznete na videu s názvem: "Amazing UFO attacked the meteorite to defend ourselves, Russia, Feb 15, 2013 HD". Uvedeno ZDE.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Něco na zamyšlení: Všechno co víme, známe, vnímáme a zažíváme se odehrává v malé části frekvencí/vibrací kterým my lidé říkáme viditelné světlo. Tato velice malá část světla obsahuje nespočet forem inteligencí a života. My jim říkáme Zvířata, rostliny, i dokonce čipy a procesory. Vnímáme méně jak 10% z celého spektra světla/vibrace/frekvence, i přes to že náš mozek je schopen zpracovat miliardy informací za sekundu, stále využíváme jen velice limitovanou kapacitu našeho mozku a uvědomujeme si pouze zlomek z těchto procesů. Máme ale však tu drzost se domnívat/předpokládat/ věřit tomu, že mimo to co vnímáme neexistuje nic co je živé, inteligentní a nedej "bože" snad i více vnímavé než jsme my sami. Jsme sami uvězněni ve slepé víře v naše omezené smysli a v to co můžeme skrze tyto smysli změřit a pozorovat. Ne neříkám že bychom měli utíkat z reality ve které žijeme do imaginárních, iluzorních světů, ale měli bychom se snažit co nejvíce rozšířit náš pohledu na to kde nyní jsme abychom mohli být více svobodní v tom jakou realitu vlastně žijeme... (Thomas Pfeiffer)

sobota 18. června 2016

ODDĚLENÉ BYTY PO 30 LETECH MANŽELSTVÍ? JE TO PRÝ ROMANTIKA!

Manželství musí v různých obdobích čelit všemožným výzvám, změnám a problémům. Odchod dětí z domu je jedním z příkladů
FOTO: PROFIMEDIA
Manželství musí v různých obdobích čelit všemožným výzvám, změnám a problémům. Odchod dětí z domu je jedním z příkladů
Jsou spolu přes 30 let, vychovali dvě děti, vždy vše zvládli. Ale nyní se rozhodli žít každý sám ve svém vlastním bytě. Ne proto, že by už spolu být nechtěli, právě naopak. Randí jako zamlada!

Marie (59) a Milan (65) mají již dospělé děti, které se před nějakým časem osamostatnily. A oni se rozhodli své soužití zcela změnit. Prodali dům a koupili dva menší byty. Nežijí již tedy spolu, ale každý ve svém. "Samozřejmě všechny napadlo, že se rozcházíme, že jsme neustáli odchod dětí, ale je to přesně naopak. My se rozhodli vrátit do časů, kdy jsme se poznali a prožívali to nejhezčí a nejromantičtější období," vysvětluje Marie.
A tak sice nežijí pod jednou střechou, ale vídají se téměř denně, chodí na romantické večeře, do divadla, na procházky. "Je to úžasné. Těšíme se na sebe, užíváme každou společnou chvilku, i sexuální život se nám výrazně zlepšil," libuje si Marie.
Našli tedy tihle manželé recept na to, jak oživit vztah po třiceti letech? Jak zvládnout odchod dětí z domova a užívat si sexy romantickou lásku, i když vám dávno není dvacet? Nebo má tohle uspořádání i určitá rizika?

Když jsou děti fuč

Osamostatnění dětí, které pro vás a pro partnera mnoho let znamenaly to zásadní ve vašem životě, je určitě těžké pro každé rodiče. Ovšem každý se k němu staví jinak. "Někdo prožívá smutek, jiným rodičům se ale otevírají nové příležitosti, na které doposud nebyl čas nebo třeba peníze," říká terapeutka pro děti, rodiny a mezilidské vztahy Lucie Mucalová.

Oddělené byty a romantické schůzky? Může to do vztahu vnést novou jiskru, otázka je, na jak dlouho; Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA














Oddělené byty a romantické schůzky? Může to do vztahu vnést novou jiskru, otázka je, na jak dlouho

Odborníci se shodují, že obvykle je to těžká chvíle, změna, na kterou je potřeba si zvyknout. A nové impulsy, které to prázdno vyplní, jsou jedině kladem. Tohle nové uspořádání může do dlouholetého manželství přinést uhasínající jiskru, novou náplň, díky níž nepřítomnost dětí tolik nebolí. "Znám páry, kterým to přineslo mnoho pozitivního. Víc těšení se na sebe, vzájemná vzácnost, mnoho nových vzruchů a zážitků," potvrzuje Lucie Mucalová. Je to nejspíš lepší než sedět doma na gauči, stýskat si a vzniklou frustraci uvolňovat třeba hádkami s partnerem.

Rizika jsou

Rozhodně ale nelze říct, že je tohle univerzální návod, který bude fungovat vždy a u každého páru. Navíc, přestože je tu řada pozitiv, jsou tu i rizika. A ne malá!
"Já osobně si myslím, že je tento krok pouhým útěkem od problémů.Dlouhodobý vztah totiž nelze restartovat na začátek, partneři musí počítat, že v každé etapě vztahu přicházejí různé výzvy, které je potřeba řešit," tvrdí koučka partnerských vztahů a zakladatelka Školy pro ženy Lenka Černá. Vztah podle ní může být romantický a plný zážitků, i když spolu daní dva lidé žijí.

Taková zamilovaná esemeska od manžela, s nímž jste třeba 25 let? To je něco!; Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA














Taková zamilovaná esemeska od manžela, s nímž jste třeba 25 let? To je něco!

Navíc dost často se stává, že tahle nová jiskra nemá dlouhého trvání. Je to jen počáteční nadšení z něčeho nového a neokoukaného. "Někteří lidé se odděleným bydlením postupně odcizí. Najednou má každý víc svůj program, vrací se do svého a nemusí své plány a potřeby ladit s tím druhým, každý se najednou víc věnuje sobě," varuje Lucie Mucalová. Najednou nejsou jeden pár, ale dva jedinci kráčející po svých vlastních cestách.
Bývá to pozvolné, vlastně si ho ani nemusíte všimnout. Zpočátku je tam vzrušení, randění, romantika, jednoduše samé plusy. Ale i tohle se vám může po čase omrzet, večeře při svíčkách už vás jednoduše ze židle nezvedne. Raději si vyrazíte třeba s kamarádkami do baru nebo si doma pustíte film, na který by se váš partner stejně dívat nechtěl. Vlastně začnete být sobečtější a sobečtější, víc a víc budete myslet jen na sebe. A to je pro vztah velmi nebezpečné.

Co si o tom myslíte? Dovedete si to představit?


neděle 12. června 2016

Jarní turnaje v Malenovicích

Dne 9.6. 2016 se konal v herně ŠK Zlín-Malenovice již 2.Jarní rapid turnaj. Všichni hráči nejen z Malenovic jsou srdečně zváni!
Hraje se v klidném prostředí s možností rychlého občerstvení v restauraci vzdálené co bys kamenem dohodil.
Pokud si mysliš, že patříš mezi klubové hráče, klidně zavítej do naší herny. Vítězové těchto turnajů získávají finanční odměnu, jejíž výše narůstá s počtem účastníků. Podrobnosti zde

Vítězem 2.Jarního rapid turnaje se stal hráč domácího klubu Josef Tomek, který tak potvrdil roli favorita.



Další plánované Jarní rapid turnaje v Senior klubu Malenovice:

3. turnaj - 23.6.
4. turnaj - 7.7.
5.turnaj - 28.7
6. turnaj - 11.8.
7. turnaj - 1.9. (poslední).

Hrává se zpravidla následujícím hracím tempem (viz ukázka).

sobota 4. června 2016

MUŽI NOVÉ DOBY

Mnoho žen nyní vnímá, že našly v sobě svou posvátnou sílu, která jim chyběla k jejich celistvosti. Po určitou dobu ji v sobě objevovaly, pozorovaly, cítily a vnímaly, jaké požehnání v této posvátné síle svého lůna existuje nejen pro ně, ale pro všechny muže světa. Je čas, aby i muži poznali toto požehnání žen skrze uzavření všech karmických cyklů s ženami, které tuto sílu v sobě stále odmítají, nectí a naopak nejsou prozatím schopny jim toto požehnání zprostředkovat a nechat prožít.
Je čas, aby všichni připravení muži udělali všechny kroky k tomu, aby se otevřeli ženám-Bohyním posvátné síly, která se očistila od tisíciletých prokletí, zranění, bolestí, strachů, potlačení a přicházejí zářit v jejich životě ne pouze skrze své fyzické tělo, ale především skrze svou posvátnou sílu, svou vnitřní moudrost, skrze své zkušenosti, skrze své propojení s Matkou přírodou, Otcem Vesmírem a se vším, co je obklopuje.

twinfl

Vy MUŽI, kteří vnímáte toto volání žen, které vás tolik potřebují, abyste povstali ne se zbraněmi v ruce, ne s jedem z vašich úst, ne skrze sílu fyzickou, která pouze zrcadlí vaši vnitřní slabost. Vy MUŽI, kteří jste byli již proškoleni svým každodenním životem, ukončete všechny vztahy, které udržujete jen ze strachu a z iluzorní zodpovědnosti, kterou vám společnost a systém nakazuje. Jste svobodní! Přišli jste, abyste ukázali společnosti nový způsob fungování, nový způsob vnímání, nový způsob žití. Toto všechno však můžete začít tvořit jen po boku ženy, která je vaším dokonalým komplementem a která skrze své přirozené spojení do vyšších světů a s Matkou přírodou vám může být jedinečným vedením, inspirací, nabíjející energií a která vám skrze sebe umožní prožít absolutní propojení s jedinou podstatou tvořivé konstruktivní energie, kterou je HLUBOKÁ LÁSKA. Láska, která mění, léčí, buduje, rozesmívá, hladí a objímá jen proto, že jednoduše existuje. Je to láska všech barev. Láska, která ve své podstatě se nedá vyjádřit či pojmenovat slovy. Je to stav vědomí, z kterého již nikdy nebudete chtít odejít.

Víme, že jste již připraveni a proto již neztrácejte čas svůj ani těch žen, které na vás čekají.
STAŇTE SE ZE DNE NA DEN MUŽI NOVÉ DOBY!

- Strážci Akáši -
Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 30.5. 2016

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...