neděle 26. června 2016

Co myslíte, jak daleko ve vývoji mohou dnes již být utajované technologie, když už před více jak 1/2 stoletém znali to, co je zdokumentováno na uvedených videích

Mnohá videa mažou, z důvodu, že nechtějí, aby se pravda dostala mezi širokou veřejnost. Pokud některé video již nebude dostupné, tak si zkopírujte jeho název a pokuste se najít jeho kopii pomocí youtube, nebo google vyhledávače. Pokud je název v angličtině a video je s titulky, pak za název článku vždy přidejte CZ nebo SK, abyste mohli najít jiné video, které titulky obsahuje. (Na některém počítači se vám titulky možná nezobrazí, z důvodu, že vám v počítači chybí potřebný program.)


* Vetřelci dávnověku HD Mimozemšťané a Třetí říše. CZ dabing Uvedeno ZDE.
* Dokument - DETEKTOR: Kopí osudu a Adolf Hitler (Že by teď bylo v USA?) Uvedeno ZDE.
* Vetřelci dávnověku HD Mimozemšťané a monstra Uvedeno ZDE.
* Video s vyobrazením raketového motoru je vyobrazeno na videu s názvem: "V Indii nalezen starověký raketový motor" Uvedeno ZDE. Pokud umíte anglicky, pak vám doporučuji shlédnou i dokumentární video s názvem: "Tajemství Třetí Říše: Znovuobjevení Vimany / Secrets of the Third Reich: The Rediscovery of Vimanas". Uvedeno ZDE. Související video v angličtině s názvem: "Vimanas - starověký létající objekt z Indie / Vimanas - ancient flying machines of India". Uvedeno ZDE. News agency claims Snowden docs prove aliens helped Hitler, and currently control U.S. gov't Uvedeno ZDE. The Secret Location of Stargates around the World [FULL SHOW] Uvedeno ZDE. 卐 Secrets of Antarctica Uvedeno ZDE.


* Dokument - DETEKTOR: Experiment Filadelfia Uvedeno ZDE. (Byla při Filadelfském experimentu použita mimozemská technologie a pokud ano, jakoupak techniku tak asi mohou mít mimozemské civilizace, které jsou ve svém vývoji miliony let dál než my.) Úzce související video v angličtině s názvem: "The Secret Location of Stargates around the World [FULL SHOW]" je uvedeno ZDE. Další související video v angličtině s názvem: "★ Secret 5000 Year Old Vimana Found to Change the world ! - New" je uvedenoZDE. Další související video v angličtině s názvem: "UFO Attacks Earth 5,000 Years Ago (Documented)" je uvedeno ZDE. Viktor Grebennikov - Anti-Gravity & Levitation UvedenoZDE. Nikola Tesla: Free Energy Cold Fusion Unlimited Power Secrets - Zero Point 1 UvedenoZDE. The Missing Secrets Of Nikola Tesla Uvedeno ZDE.


Související články a videa:
* Zázraky vědy-Jede to na vodu(CZdab) Uvedeno ZDE. (Všem doporučuji shlédnou celé toto video.)
* ZDARMA pohon - energie! Auto poháněné elektromotorem, který si pomocí magnetického generátoru vyrábí el. energii zcela zdarma. (Ukázka je uvedena na videu od času 2:35) Electric Car Without Battery, make VIRAL ! (Oil replacement solution) Magnetic Motor Uvedeno ZDE.
* 18 vynálezů, které nedostaly šanci. Uvedeno ZDE.
* Volné energie: Časoprostorová anténa - Bashar Článek a video v češtině jsou uvedeny ZDE.
* Proč ve světě dojde vbrzku k obrovským změnám, aneb co se bude velice brzo dít a z jakých důvodů je uvedeno ZDE.
* Dr. Steven Greer - Příslib nových energií (o možnostech lidstva a technologiích od E.T.) Uvedeno ZDE.


Mexiko zveřejní staré rukopisy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o kontaktech mezi Mayskou kulturou a mimozemskými bytostmi. Uvedeno ZDE.


Další související videa:
* Skrytá historie lidstva (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Naše galaktická historie - poselství Adronise (CZ titulky) Uvedebo ZDE.
* Esoterická agenda CZ titulky (Cz titulky) Uvedeno ZDE.


Zachránili nás "uchoni" od obrovské ekologické katastrofy tím, že loni nad Ruskem zneškodnili meteorit přes tím, než dopadl na zem a mohl by udělat podstatně větší škody než meteorit Tungužský? Posuďte to sami. Zobrazení naleznete na videu s názvem: "Amazing UFO attacked the meteorite to defend ourselves, Russia, Feb 15, 2013 HD". Uvedeno ZDE.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Něco na zamyšlení: Všechno co víme, známe, vnímáme a zažíváme se odehrává v malé části frekvencí/vibrací kterým my lidé říkáme viditelné světlo. Tato velice malá část světla obsahuje nespočet forem inteligencí a života. My jim říkáme Zvířata, rostliny, i dokonce čipy a procesory. Vnímáme méně jak 10% z celého spektra světla/vibrace/frekvence, i přes to že náš mozek je schopen zpracovat miliardy informací za sekundu, stále využíváme jen velice limitovanou kapacitu našeho mozku a uvědomujeme si pouze zlomek z těchto procesů. Máme ale však tu drzost se domnívat/předpokládat/ věřit tomu, že mimo to co vnímáme neexistuje nic co je živé, inteligentní a nedej "bože" snad i více vnímavé než jsme my sami. Jsme sami uvězněni ve slepé víře v naše omezené smysli a v to co můžeme skrze tyto smysli změřit a pozorovat. Ne neříkám že bychom měli utíkat z reality ve které žijeme do imaginárních, iluzorních světů, ale měli bychom se snažit co nejvíce rozšířit náš pohledu na to kde nyní jsme abychom mohli být více svobodní v tom jakou realitu vlastně žijeme... (Thomas Pfeiffer)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...