čtvrtek 23. dubna 2015

Transformace / Duben 2015 (aktualizováno)

Úterý 5. května 2015
..... Jak nám ukazuje TENTO graf, 3. května jsme dosáhli 11. levelu, předtím jsme ,,setrvali" na 10. levelu pouze mezi 29. dubnem až 3. květnem. Jde to hodně rychle.
..... Dále byl přidán nový graf K VIDĚNÍ ZDE, který už sleduje a zakresluje jednak aktivitu slunce (což byl můj předchozí překlad z 2. května) a také obsahuje přímku, která ukazuje postup po levelech. Ke dni 4.5 jsme pořád na levelu jedenáctém.
..... Božské zatmění postupuje každý den po desetinách procent, zatím tam žádný velký skok není, ale uvidíme později. Aktuálně ani nepřibyl žádný zajímavý ,,blog" od Praxis k přeložení.
..... Ještě mě celkem zaujaly popisky u grafu, na který jsem odkazovala jako první (myslím tento). Od 12. levelu nahoru je popisek ,,Počátek nové cesty" a dál nahoru je ,,Aktivování 12. vlákna DNA" - Shodné jako už zmíněných ,,12 čakrových systémů". Napadá mě otázka, jestli náhodou jeden level neznamenal aktivaci jednoho vlákna/systémů, protože ty stále se opakující dvanáctky už jsou podezřelé.
Zajímalo by mě, jak to bude vypadat, až dvanáctku skutečně překročíme. Mně by úplně stačilo, kdyby na světě přestali existovat blbci, hamouni, záškodníci a nemoci. :)
..... Mimochodem kdo má pocit že se nic neděje, u mě se náhodou děje. Kdo nečetl, doporučuji článek ,,Přestalo mi chutnat maso." Určitě to není shoda náhod.
..... A jaké změny nastaly u Vás?

P.S. Elektronika taky dostává na zadek, jak tak koukám. Před pár dny se mi zblbnul mobil a například dneska ve 13:03 mi ukazuje čas 23:11 .... A to na něho nikdo jiný než já nesahal. Mám ho už 9 let a tohle se předtím nikdy nestalo.

Středa 22.dubna 2015
POZOR, PRUDKÝ NÁRŮST BOVIS!!
Mezitím se nám to pěkně pohlo. 19.4. začala energie podezřele nabíhat, až jsme se dostali k něčemu neuvěřitelnému:


Když se k tomu ještě vrátím, messteam popisuje vývoj:
- 19.4. večer byla energie 4x vyšší, než ten samý den ráno.
- V pondělí 20.4., kdy energie prudce vylítla nahoru, zaznamenává meessteam zvýšení o více než 13 000 krát více (13 956,95x pro přesnost), než v předešlý den ráno.
- 21.4. energie dál letí prudce nahoru. Messteam to komentuje celkem zajímavě: ,,Rychlost postupuje! Dnes v noci se toho hodně vyřešilo. Dle této energie lásky budeme osvobozeni a náš vzestup bude umožněn!" 21.4. byla energie znásobena 251.000x!
22.4. Pozor, sledujte červenou přímku:


ČÍSLO ZOBRAZENÉ NA ČERNÉM POLI UKAZUJE, KOLIKRÁT SE ZNÁSOBILA ENERGIE OPROTI PŘEDEŠLÉMU DNI 21.4. RÁNO!!!!!
..... Messteam dodává, že od této chvíle už je všechno možné.

sobota 4. dubna 2015

Zápas mezi dobrem a zlem

Na You Tube je již spousta zajímavých videí odstraněna...Překvapený

Vybral jsem jedno, které je doposud k dispozici. Na všechny mé otázky bylo odpovězeno! Usmívající se

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...