pondělí 23. února 2015

Poklidné vítězství Vizovic

Včera jsme v 8. kole konečně doma přesvědčivě vyhráli. Usmálo se na nás štěstí, protože hráči Zašové přijeli hned bez prvních 3 hráčů základní sestavy.

Jako první vyhrál velmi rychle na 1. šachovnici Zdenek Chmelař, ostřílený ligový hráč. Zápas se vyvíjel dále velmi nadějně a všechny pozice byly zdravé.

Na 2. desce lídr našeho družsta Petr Špaňhel s černými figurami nepřipustil žádné překvapení proti výborně hrajícímu soupeři.

Na 3. šachovnici se setkávám opět s panem Sadílkem. V zahájení jsem se na rozdíl od mého soupeře trochu motal a Fritz 10 potvrzuje černému v 12 tahu po ...d4 slušnou výhodu. Této nabídky však nebylo využito a soupeř pokračoval rošádou. K dalšímu průběhu partie nemá Fritz 10 větších připomínek až ke kritické pozici na diagramu. Konečně jsem se uklidnil. Pozici jsem viděl jasně lepší a že má černý problém je zřejmé. Soupěř přemýšlel poměrně dlouho a tak jsem nabyl přesvědčení, že obrana není. Až po opětovném přisednutí okamžitě uvidím jednoduchý tichý obranný tah, po kterém mi bylo hned jasné, že to bude ještě na dlouho. V partii se ovšem pokračovalo ...De8?

Pak jsem na několik hodin musel odejít z hrací místnosti... Po mém návratu dohrával jako poslední pan Macura, ale věžová koncovka již nedávala moc šancí na výhru. Partie skončila nakonec remízou a ukončila tak celý zápas, ve kterém všichni hráči podali dobré výkony.
Dále vyhráli Jiří Nekvapil, Petr Kývala a Stanislav Javora.

Celou soutěž již bychom měli dohrát v naprostém klidu.

úterý 3. února 2015

Uvědomte si kdo či co vlastně skutečně jste a dokážete též zdánlivé zázraky a nemožnosti

Život po životě - Dokument CZ Dabing Uvedeno ZDE. Nevěříte tomu? Vaše chyba! :-)
* Vynikající úzce související video (s CZ titulky), s názvem elektromagnetické vlny srdce, je o okamžitém spontánním vyléčení. Uvedeno ZDE.
* Úzce související článek: My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.

Tohle je co se domníváme že jsme ............. a tohle je co skutečně doopravdy jsme.


* Jsme především vědomí, jehož aktivita vytváří zvukovou - vibrační, nebo-li frekvenční složku světla, jež může dělat všemožné zázraky. Uvedeno ZDE.
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* Co je to akáša? (doporučuji všem, kteří se chtějí stát vědomými tvůrci svého života, světa a osudu) Uvedeno ZDE.
* Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Uvedeno ZDE.

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...