sobota 26. září 2015

Michal Černý vyhrál turnaj v Holešově!

Okresní žákovská liga již byla zahájena turnajem v Holešově dne 19.9.2015. V kategorii žáků ročník 2005 a ml. náš klub vyslal hned 3 hráče. Celý turnaj vyhrál 2 nasazený Michal Černý a na 3.místě se umístil Viktor Šimek.

Jako šachový poloprofesionál jsem v Postoupkách odehrál hodně partií. Nejdříve coby hráč Sulimova a potom Kvasic.
Zvítězit zde bylo velmi těžké, všichni hráči byli mladí s kombinačním citem a nepříjemným stylem hry.

Z mého pohledu se proto jedná o cenné vítězství a velmi pěkné 3. místo. Blahopřejem, jen tak dál!
Celý turnaj zde

Další 2. kolo OŽL se hraje na 11.ZŠ Zlín - Malenovice (sídliště) sobota 3. října


Kalendář akcí ŠK Zlín-Malenovice od 1. - 25.10. 2015

ČT - 1. 10. Vylosování - Přebor ŠK Zlín-Malenovice, 1. kolo od 17 hod. SK
SO - 3.10. OŽL Malenovice 2. turnaj 11. ZŠ Malenovice
ČT - 8.10. Přebor ŠK 2.kolo od 17 hod. SK
PÁ - 9.10. Trénink mládeže od 16 do 18 hod. SK
NE - 11.10. ZKP družstev 1. kolo-do Holešova
ČT - 15.10. Trénink mládeže a ostatních od 17 hod. SK
PÁ - 16.10. Trénink mládeže od 16 do 18 hod. SK
SO - 17.10. Krajská soutěž starších žáků 5. čl. družstev 11. ZŠ Malenovice
ČT - 22.10. Přebor ŠK Zlín-Malenovice, 2. kolo od 17 hod. SK
PÁ - 23.10. Trénink mládeže od 16 do 18 hod. SK
NE - 25.10. ZKP 2.kolo-doma St. Město C a RP 1. kolo

sobota 19. září 2015

4-Podzimní rapid 17.9.2015

Dne 17.9.2015 se hrál v naší herně další podzimní rapid turnaj. Hraje se v klidné místnosti s možností rychlého občerstvení v nedaleké restauraci. Pozvání obdržela celá řada známých hráčů, ale ne všichni si přišli zahrát.

Turnaj vyhrál 2 nasazený Josef Tomek z domácího ŠK Zlínterm.



Příští čtvrtek od 17 hod. se hraje další rapid turnaj.

Ve čtvrtek 1.října od 16:45 hod. - přhlášky a losování 1 kolo Přeboru klubu s tempem 1 hod./40 tahů a do konce 30 min.

sobota 12. září 2015

Naši hráči se neztratili!


Dne 6.9.2015 se hrál v Osvětimanech silně obsazený turnaj. Na startovní listině nechyběli hráči s mezinárodními tituly!
Náš klub vyslal jen 2 hráče z řad žáků v doprovodu našeho předsedy. Michal Černý a Viktor Šimek dosáhli mezi zkušenými hráči pěkných výsledků, blahopřejem jen tak dál! Turnaj vyhrál 3 nasazený Petr Kičmer z Baníku Havířov.

Výsledková listina zde

sobota 5. září 2015

Test čtenářů na Duši

Dovolil jsem si pro Vás připravit malý test.
Je to Test Vaší Duše, která vždy reaguje na hudbu, je to její základní projev a bude zajímavé pro každého z Vás, zda se probudí při poslechu i Vaše geny, jestli rezonují, objeví třeba nějaké zastrčené staré vzpomínky a možná i z "husí kůží".
Tato hudba by Vám měla rozrezonovat Duši, čakry a neberte na vědomí, že je v ruštině, pokud ne a je Vám nepříjemná, nevadí, jen napište svůj názor.
Národ i jednotlivec má svou Duši, tak uvidíme co Vy nato. Toto není jen hudba, ale něco víc, nechte si rozeznít všechny čakry - celé tělo, třeba se i pohybujte, navíc azbuka má pozitivní emoční vibrace.


Aktualizováno
Byl zde uveden test a Vy jste odpovídali a cítím, že dost otevřeně. Tak tedy k zde uvedené hudbě. Jak níže napsal nick Kabod, je to založeno na alikvotním zpěvu, je to harmonický zpěv i hudba a naši Slované ji používali pro spojení se Zdrojem, ať ve veselém, nebo smutném, byl to vnitřní ventil Duše pro spojení na Zdroj. Tuto techniku pak převzali od Slovanů, původního bílého obyvatelstva v Tuvě a Tibetu. V Evropské kultuře byla tato technika objevena a použita s působením hnutí New Age, za pomoci CIA. Tuto techniku tedy používalo původní Slovanské obyvatelstvo jak jsem psal výše pro napojení na Zdroj a využívána jako terapeutická metoda Slovanů.
A nyní k odpovědím čtenářů:
Velmi podobná shoda, jež se zde vyskytla při vnitřním otevření a tedy i sdílení, byla u Ivy a OL, kdy oba sdělili, že večer jdou mezi lidi se pobavit. Bylo to puzení sdělit po vnitřním uklidnění po působení melodie, protože se při tom i napojovali na společné informační pole a Zdroj, který jasně říká, že jsme jedno, proto se pominulo i soukromí. Tato hudba - tóny, jsou v nás zakódovány v DNA od našich Slovanských předků. U někoho to zabere víc, u některého míň a u někoho vůbec, ten s větší pravděpodobností nemá v sobě genetický kód Slovanů.
Rovněž může být i případ, kdy tato hudba jej znervozňuje, jak napsala Ter Fry. Ne že by neměla Slovanské geny, ale tato skladba zrovinka pojednává o dost smutné situaci, kdy jak napsal OL, žena hledá tesaře na rakev a ptá se Boha (Peruna), zda ji pošle opět znovu na Zem, na krásnou zahradu s rosou v trávě, jež ráno září jak perly. To Duše reaguje na smutek (někdy je ho až moc v dnešní době), tedy gen se ozval v plné míře a Terezka podvědomě zareagovala, co se v tónech sděluje.
Pěkná reakce je i od Josef Hetéyni, kde napsal. ...to nie je iba hudba, to je spojenie s dušou Slovanov...
Nick LEO napsal : no...u srdca teplo, v duši radosť a na tele husina... čo viac dodať...
U srdce teplo - přijímání energie citu, v duši radost - radost duše s možností spojení se Zdrojem a těle husina - tak jak TerFry, reakce hmotného těla na zdejší řádění Zla a smutné vzpomínky.

Pamatujte - Slované - děti Bohů

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...