neděle 29. září 2013

NEJLEPŠÍ OTROK JE TAKOVÝ, KTERÝ NEVÍ, ŽE JE OTROKEM.

A to se děje právě nyní, právě na této planetě a právě tobě. Pokud si to neuvědomíš, nepřiznáš si to a nezačneš s tím něco dělat, tak to tak bude ještě další tisíce a tisíce let. Neskončí to smrtí, protože žádná smrt není. Jenom tělo přestane fungovat, ty prožiješ odumření těla jako duše, která prožívá život stále jako duše a přijdeš jen do jiné úrovně planety, pro lidi neviditelné a tam zas budeš čekat na jiné tělo. Ale stejné věci, které prožíváš na Zemi jako člověk, prožíváš i v čekárně na nové tělo. Nic se nezmění, dokud se nezměníš ty. Stále dokola. Otrokáři, můžeme jim říkat dravci (tak je nazývají jasnovidní šamani, kteří o nich vědí velmi mnoho), podle toho jaký mají hlad zvyšují utrpení lidí na zemi - vyvolávají války, hlad, politické a ekonomické převraty, celý vývoj lidí řídí oni. Jen na duších inkarnovaných do lidských těl je, jak dlouho si to nechají líbit a kdy s tím již začnou něco dělat. Některé bytosti na planetě to všechno vědí, ale nemohou nikoho nutit ke změně, když o ni nestojí. Pozorují, jak lidé jako ovce poslušně ze sebe nechávají dělat otroky a překvapuje je, že je to baví. Přece každý, když se jen trošičku zastaví, tak musí vidět, že se děje něco divného.

Jak je možné milovat své dítě a zároveň ho bít? To nemá žádnou logiku?

Jak je možné, že někdo je bohatý a někdo nemá ani na rohlík?

Jak je možné, že se rodí nemocné děti? Je to normální?

Jak je možné, že někdo je hodný, dobrosrdečný, pomáhá hodně lidem a najednou ještě mladý má rakovinu? Není to divné?

Proč jsou mladí, zdraví lidé často nervózní a zlí? Vždyť by měli být šťastní, že jsou mladí, zdraví, mají před sebou část života, kterou mohou udělat krásné věci? Bývá to tak?

Všechno tohle dělají programy, které nás ovládají. Jsou uložené v našich energetických centrech, tj. v energetických tělech, tedy v orgánech duše. A Tady je možné s námi manipulovat a uměle vytvářet pocity utrpení, strachu, bolesti, nemocí a potom odsávat tuto energii jako lahodnou potravu pro dravce - otrokáře.

Může to vypadat neuvěřitelně, klidně je možné dál tuto pravdu přehlížet a hrát si na otroky a krmit otrokáře. Nebo je možné začít si uvědomovat, že to takto nyní na planetě Zemi funguje, a že změnit to může jen každý z nás. Tím že začne měnit sám sebe, začne odstraňovat programy ze svých energetických center, začne přemýšlet o tom, co kolem sebe vidí, objeví v sobě tu touhu duše se zase stát tím kým doopravdy byla a je. Nádhernou, dokonalou, zdravou, silnou a milující bytostí, která není obětí nikoho a ničeho, ale je samostatná, může ve svém životě prožívat to co se jí líbí, může dělat to co se jí líbí, je nesmrtelná, tedy není třeba se bát, že když přijdu o tělo, nebudu již existovat. Člověk získá všechno co bude chtít, v okamžiku kdy pochopí, že o nic přijít nemůže, protože není člověkem ale něčím více, součástí všudypřítomné nevyčerpatelné energie, která v sobě všechno obsahuje. Ona všechno vytvořila a vším je, není tedy možné něco nemít. Pouze úmyslné omezující programy nutí člověka této představě uvěřit.

Celé obrovské skupiny duší, které nejsou ve hmotných tělech na planetách v takovýchto kosmických hrách a nikdy v nich nebyly, nás se zájmem pozorují a čekají co uděláme. Uzavírají sázky o tom, jak dlouho jejich bratříčci a sestřičky na planetě Zemi ještě dovolí otrokářům je trápit a nevzpomenout si nato, kým doopravdy jsou. Takže je to opravdu jen na každém z nás, kdy už si řekne "Tak a mám toho dost, takto to dál nechci, musím s tím něco udělat." Takovýto život, jaký žijeme NENÍ NORMÁLNÍ, je DIVNÝ a to velmi. Hlavně proto, že Cesta za hranice MATRIXU je nesmírně jednoduchá. Každý skutečný šaman ji zná, každý senzibil a jasnovidec, který má více aktivní energetická centra, která vlastně jsou pro každou bytost tou otevřenou cestou k poznání pravdy o sobě, o tzv. Bohu, o životě a smrti, o možnosti utvářet si svůj život, dle svých představ, o skutečném pochopení bytí a osvobození se ze zajetí otroctví. Je to cesta DOMŮ, cesta k duším, které jsme opustili kvůli této exkluzivní kosmické zábavě.

sobota 7. září 2013

Chceš se dožít vysokého věku?

Nedávno jsem obdržel od "rodiny" zprávu emailem. Příloha obsahovala rozsáhlý článek, který prý stojí za přečtení a zamyšlení. Celý obsah přílohy si lze přečíst například zde. Nebudu článek nijak komentovat. Ostatně každý sám dobře ví, jestli to může dát, nebo jestli vůbec chce.

Daleko víc mne však zaujal na Internetu film s českými titulky, který pojednává o léčivé marihuaně podle skutečného příběhu. Velké obchodní a farmaceutické firmy již přes 100 let údajně tají informace o léku na rakovinu a mnoho dalších nemocí v zájmu vlastního zisku. Konopí je rostlina, takže ji není možno patentovat. Pro farmaceutické firmy nemít patent, znamená nemít peníze...

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...