čtvrtek 6. srpna 2015

Orgasmus jako všelék, aneb jak se stát nejen zdravým, ale i vitálním, moudrým, všestranně úspěšným, dobře naladěným optimistou

Pokud může regenerující uzdravující kosmická energie Čchi všude v těle volně proudit, tak je člověk zdráv a překypuje vitalitou, optimismem a dobrou náladou. Pokud jsou ale někde v těle nějaké energetické bloky, tak tam kam se energie Čchi nemůže pořádně dostat, tam je tělo nedostatečně vyživováno a proto se tam tvoří ne-moci. No a že orgasmus prožívaný v celémtěle (nikoliv však pouze v prvních 2 čakrách) umožňuje kosmické energii Čchi se rozproudit po celém těle, to Vám po Vašich osobních zkušenostech snad ani není třeba vysvětlovat. Pokud ano, tak si to sami na sobě znovu vyzkoušejte a pak když tak podejte hlášení. :-) Úzce související článek: * ORGASMUS = ZDRAVÍ a skvělá nálada - dar matky přírody! Nejen o chlebu a vodě je člověk "živ Uvedeno ZDE.


Je dokázané, že špatná nálada, sklíčenost a stresy vytváří v těle energetické bloky, které jsou příčinou nemocí a následně ještě horší nálady a sklíčenosti, neboť energetické bloky znemožňují životadárné, regenerující, ozdravující, omlazující,
kosmické energiivolný průchod. Proto je tedy třeba se soustředit především na to co je příjemné radostné a povznášející, neboť to v těle vyvolává příjemné pocity, které energetické bloky v těle nejenže nevytváří, ale naopak je pomáhají odstraňovat. V kosmické energii (ze které je naprosto vše stvořeno) jsou uloženy nejen informace o tom jak má vše setrvávat v perfektním stavu a funkci, ale je v ní uložena i veškerá moudrosti celého Univerza. Proto bytosti kterými tato životadárná energie volně proudí jsou nejen zdraví, vitální a s dobrou náladou, ale mohou z této kosmické databáze čerpat i Moudrosti všech věků. Úzce související článek: * Jak se propojit se svými vyššími já a obnovit si tím spojení se svým multidimenzionálním já. UvedenoZDE.


V Univerzu je vše se vším navzájem propojeno světelnými vlákny, fungujícími jako nosiče informací (tvořící kosmické vše-Vědomí, jež je v multidimenzionálním projevu své existence), které dohromady vytváří kosmické DNA, což je DNA Vašeho/našeho multidimenzionálního projevu existence. Takže pokud z těla odstraníte energetické bloky (které lze odstranit např. prožitkem celotělního orgasmu) a pokud aktivujete svou korunní, nebo-li svou 7mou čakru a umožníte tím aby kosmická životadárná energie mohla volně proudit skrze všechny vaše čakry a tím i celým vaším tělem, tak můžete být nejen zdraví vitální a dokonce začít i mládnout (neboť tato životadárná energie regeneruje), ale můžete začít i přijímat moudrosti Univerza (protože jsou v ní uloženy veškeré informace o celém Univerzu) a začít dostávat i odpovědi na všechny otázky. Úzce související článek: * V Univerzu je vše se vším propojeno světelnými vlákny, neboť naprosto vše je tvořeno fokusem aktivního zaostřeného vědomím, čili světla, Uvedeno ZDE.


Jelikož orgasmus prožívaný v celém těle aktivuje energii Kundaliny, která stoupá přes jednotlivé čary (od čakry 1 - až do čakry 7 a odtud dále přes čakru 8 až do čakry 13), tak z toho jasně vyplývá, že přes orgasmus se můžete dostat nejen ke svému nadvědomí a odtud k vědomí celého Univerza, ale současně se tím i spojíte s inteligentní, moudrou, živou, životadárnou energií celého Univerza. Tato kosmická energie regeneruje ozdravuje, omlazuje, uklidňuje a vyvolává pocity blaženosti (které mohou vyvrcholit až tzv. kosmickým orgasmem) všude tam, kde
můževolně proudit. Úzce související články: * KUNDALINI - HADÍ OHEŇ (hadí síla) Uvedeno ZDE. * Jak přijímat a vysílat transmutační, čili harmonizující, regenerující, ozdravující a omlazující světlo centrálního slunce. Uvedeno ZDE. * Jak se stát dimenzionální bránou - mostem (spojujícím dualitu s jednotou) a tím pomoci planetě a jejím obyvatelům navrátit se zpět do jednoty a harmonie. Uvedeno ZDE.


Pokud nemáte partnera tak nezoufejte, neboť orgasmus lze navodit nejen sexem, ale např. i masturbací, vizualizací, dechovým cvičením nebo fokusem pozornosti na požadovaný záměr. Ne nadarmo se říká, že s čím člověk zachází, s tím i schází. Tohle rčení znamená taktéž to, že na co upnete svou pozornost, to k sobě nejen přitahujete a následně to i prožíváte, ale i to pomocí emocí (tvořící gravitační silová pole) k sobě přitahujete a uvádíte to do hmotného, čili vně projeveného projevu existence. Úzce související články: * Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE. * Z čeho a jakým způsobem jsou stvořeny veškeré vně projevené světy, čili veškerá tzv. hmota prostor a čas v něm plynoucí Uvedeno ZDE. * Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Uvedeno ZDE.


Osho napsal knihu od sexu k nadvědomí, ale spíše by se to mělo jmenovat přes prožitky orgasmu k nadvědomí, osvícení a spojení se svou energetickou - duchovní podstatou. Úzce související článek: * Skutečná podstata sexuality. Uvedeno ZDE.


Proč se tento článek jmenuje právě takto: "Orgasmus jako všelék, aneb jak se stát nejen zdravým, ale i vitálním, moudrým, všestranně úspěšným optimistou s dobrou náladou", protože jakmile je něco o erotice, :-) tak to přitahuje co nejvíce čtenářů. Kdyby to bylo pouze o zdraví, tak to bude číst mnohem méně lidí, no a kdyby to bylo o podstatě a zákonitostech Univerza, tak se na to většina ani nepodívá a to přesto, že vše se vším vzájemně souvisí, neboť vše je světelnými vlákny navzájem propojeno. Úzce související článek: * Jak se vyvázat ze všech disharmonických vazeb, abyste již nemohli být nijak, nikým a ničím ovládáni. Uvedeno ZDE.


… Jídlo vám může poskytnout sexuální uspokojení, protože ústa jsou spojena se sexuálním centrem. Proto je líbání tak sexuální zážitek. Když někoho vášnivě líbáte, okamžitě cítíte, jak se ve vás probouzí sexuální energie. Proč? Protože ústa a sexuální centrum jsou opačnými póly téže energie. Takže kdykoliv hladoví sexuální pól, energie se přesune do úst. Okamžitě máte chuť něco sníst nebo aspoň něco žvýkat. A nemáte-li co jíst ani co žvýkat, cítíte silnou potřebu mluvit, protože při mluvení aspoň pohybujete ústy. Proto lidé celý den ustavičně mluví. Někteří lidé mluví dokonce i ve spánku. Když sexuální energie volně proudí, celé tělo funguje harmonicky. Jste vyrovnaní a máte dobrou náladu. Jakmile se sexuální energie někde zablokuje, pocítíte to po celém těle. ... Více v článku: Osho: Učení o sexu, aneb příčinou nadváhy, zdravotních neduhů, agrese, deprese a např. upovídanosti je zablokovaná sexuální energie Uvedeno ZDE.

keep rubbing and you just might get your wish znamená: pokračujte ve tření a Vaše přání se může splnit


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Centrální slunce (např. celého Univerza) je aktivní TVOŘIVÁ část kosmického vše-VĚDOMÍ (což je živé tvořivé světlo), přičemž "na druhé straně" - uvnitř centrálního slunce je pasivní, nic netvořící pouze existující část kosmického vše-VĚDOMÍ, které je v projevu NEPOLARIZOVANÉHO pra-SVĚTA (obsahujícího nejvyšší a pouze harmonické frekvence), ze kterého je naprosto vše stvořeno a ve kterém naprosto vše v existenci existuje, "plave". Centrálních sluncí, čili vně projevených "bohů", je ale tolik, kolik je dimenzí, neboť každé centrální sluce je kolektivní vědomí té dimenze - úrovně existencí, kterou si svými mentálními aktivitami vytváří. Květ života je světelný hologram ve tvaru koule, ve kterém každý průsečík funguje jako jedno samostatné centrální slunce, nebo-li nulový bod, ve kterém je černá bílá/díra, která slouží jako červí díra do hyperprostoru, spojující v Univerzu naprosto vše se vším do jednoho tady a teď - nyní.


V tomto vesmíru je 13 centrálních sluncí (hlavních čaker, což jsou černé bílé/díry), neboť je zde 13 dimenzí (a jejich projevů existencí) čili 13 úrovní vědomí (na které jsou napojeny naše osobní jednotlivé čakry) tvořící dohromady náš jeden multidimenzionální projev existence. Každá dimenze totiž má a musí mít své vlastní centrální slunce (což je kolektivní vědomí té úrovně vědomí a existencí do které svou životadárnou energii dodává), neboť bez něj by neexistoval nejen vně projevený prostor a pohyb, čili čas v té dimenzi, kterou si tvoří, ale ani život. To znamená, že království nerostů má své vlastní centrální slunce (první z 13ti čaker tohoto vesmíru), království rostlin má své vlastní centrální slunce (druhá z 13ti čaker tohoto vesmíru) království živočišné říše má své vlastní centrální slunce (třetí z 13ti čaker tohoto vesmíru) atd.


Všichni a všechno v Univerzu ale existuje v jednom nekonečně velikém kosmickém hologramu, v jehož středu je Mer-Ka-Ba (čili Jin&Jang tvořivý dvou-plamen) obsahující aktivní část kosmického vše-VĚDOMÍ - JÁ (tvořící tak s tvořivým Jin&Jang dvou-plamenem tvořivý troj-plamen), které si rozjímá a tím těmito svými mentálními představami tvoří všechno to, o čem rozjímá. Naprosto všechny jednotlivé - individualizované projevy existencí jsou odštěpky tohoto JEDNOHO kosmického vše-vědomí, které si uvnitř tohoto jednoho kosmického hologramu tvoří zmenšené kopie mateřského hologramu, na kterých si tato jednotlivá vědomí (individualizovaná do nejrůznějších JSEM to či ono) tvoří své vlastní světy a jejich reality.


Kdo pochopí tento princip tvoření jednotlivých dimenzí (a tzv. hmoty, prostoru a času v nich plynoucích) a propojí si přes svůj osobní nulový bod (čili přes své duchovní srdce) všech 13 čaker (úrovní vědomí a existencí) svého multidimenzionálního projevu existence do svého osobního nulového bodu tvoření (ve kterém je naprosto vše v jednom tady a teď - nyní), ten si bude moci vytvořit svůj vlastní svět a jeho reality dle svých vlastních představ, přání a pravidel. Kdo to nepochopí, bude muset do světa který stvořil někdo jiný, ale tam se bude muset podřídit pravidlům, které určila ta bytost, která jej stvořila.


Z tohoto důvodu varuji abyste si dávali pozor na všemožné falešné proroky, neboť by vás mohli svést z duchovní cesty a nalákat vás do svých světů a pak byste mohli skončit např. ve světech stvořených kupř. bezohlednými, bezcitnými krvelačnými entitami (jako je tomu např. v tomto světě), jež mají lidstvo jako méněcenné tvory, které využívají jako pracovní sílu nebo bojovníky (pracující nebo bojující za jejich vlastní zájmy), se kterými mohou nakládat jak se jim jen zlíbí.


Mnohem více podrobností o tom jak se stát tvůrci svého vlastního světa a tím i pány svého osudu (abyste mohli smýšlet, chovat se a jednat co možná nejsvobodněji) a jak se připravit na závěrečné vyvrcholení celé transformace, která vyvrcholí transmutací veškeré hmoty z báze uhlíku na bází tekutého světla (které dle přání krystalizuje do libovolných věcí, bytostí, tvarů, proporcí a projevů existencí), je uvedeno v článku s názvem: "Vizuální meditace - Cesta do Šambaly, hudba Oliver Shanti a přátelé", který je uveden ZDE.


Úzce souvysející články a video:
* My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.
* Sen, který žijete, tvoříte vy! NOVÝ SEN - Nebe na Zemi (CZ titulky) Uvedeno ZDE.

Celý článek zde


Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...