pátek 31. května 2019

Kódy vzestupu

Kódy vzestupu

V důsledku postupně se zvyšujících galaktických slunečních vln a plazmových slunečních bouří vstupujících do zemské roviny od roku 2012 se vědomí rozšiřuje a dimenzionální hranice jsou morfizující. Husté magnetické vrstvy zablokovat vzory, programy, kód, trauma a lineární čas v oblasti lidské energie. Někteří to nazývají "měkkou událostí", protože plazmové vlny mění geomagnetické pole a tenčí / rozpouští časové překážky 3D hologramu.

26. května byla země zasažena meziplanetární rázovou vlnou z vesmíru, která neočekávaně způsobila, že se hustota slunečního větru náhle zvětší na čtyřnásobek a meziplanetární magnetické pole se zdvojnásobí.Výkonný solární výbuch neovlivňuje pouze elektroniku a satelity, ale také fyzické tělo. Podrobnosti naleznete na adrese: https://truestrange.com/2019/05/27/strange-space-weather-alert-interplanetary-shock-wave-hit-the-earth-may-26-2019/

Příchozí plazmatické bouře a proudy fotonického světla deconstructing lidské-reptilian hybridní linie se datuje tisíce let. To způsobuje postupné odvíjení hybridní genetiky, která dominovala Zemi po staletí. Od Atlantian civilizace, lidstvo bylo sledováno závoji amnézie a genetické reengineering (reptilské hybridní kódování) to způsobit disconnection a devolution.

Jak se sluneční záblesky zvyšují, lidský mozek využívá komplexní síť mikrotubulů k přenosu fotonových paketů "světelného vědomí" do vašeho biologického kvantového pole. Plazmové vlny rozkládají hybridní genetický kód a fotonická data aktivují galaktickou, spící vícerozměrnou DNA Soulu. Lidská schopnost metabolizovat fotonické světlo v mozkových receptorech zvyšuje širší rozsah vyššího vědomí.

Uvnitř reptilského hybridního kódu jsou prvky, které oslabují imunitní systém, včetně viru, parazitů, plísní, kvasinek, neekologických těžkých kovů a bakterií. Náraz autoimunitních stavů přímo souvisí s rozkladem hybridní linie, což vyvolá protiútok proti přežití. Jak plazma / fotonické vlny dekonstruují hybridní kód, bitva o přežití spotřebuje biologickou nádobu.

Namísto potopení se do cyklu smrti jsme vedeni, abychom se zaměřili na vzkříšení původního lidského plánu Vzestupu. Jak stále více a více spící duše DNA přichází on-line, morfogenetická oblast reprízuje svou božskou lidskou šablonu. Reptilská hybridizace je nahrazena krystalickými světelnými kódy pro Vzestup. Když se atlantská matice zhroutí do nulového bodu, hybridní linie se dokončí. Experiment skončil. Nová božská lidská rasa se rychle probouzí a vyvíjí.

Všechny instrukce potřebné k řízení buněčné aktivity jsou obsaženy v chemické deoxyribonukleové kyselině, také známé jako DNA. Epigenetika ovlivňuje jak geny jsou čteny buňkami, nakonec působit chemické modifikace, které změní tyto geny zapnout nebo vypnout v průběhu času. Plazmová / fotonická infuze organicky mění instrukce "vypnout" plazmatickou hybridní genetiku a "zapnout" vaši spící galaktickou DNA.

Během zavádění měkkých událostí, fyzické tělo vydrží vlny hybridního buněčného rozkladu a detoxikace. To způsobuje stres na imunitní systém a eliminační proces. Prostřednictvím epigenetiky můžete své DNA komunikovat, aby podpořila detoxikaci a imunitní systém pomocí laserových fokusů, příkazů a vizí. Vedete svou transfiguraci se zaměřenými pokyny k DNA. Rozběhněte eliminaci hybridní genetiky a vložených parazitických kolonií a nahraďte svou božskou lidskou krystalickou linií. Nastal čas aktivovat kódy vzestupu!

Ve středu 5. června v 17:00 hodin PDT nabídnu podporu genetického léčení v našem nadcházejícím podcastu.Připojte se k Manette a já se Zemskými chovateli, Gridworkery a Star Beings po celém světě, když aktivujeme kódy Vzestupu. Přehlídka se nahrává pro opakované přehrávání. Pokud se chcete zúčastnit, zaregistrujte se zde: https://newearthcentral.com/?p=209377

S láskou, Meg

Copyright (c) 2019 Meg Benedicte * Všechna práva vyhrazena * Tento materiál můžete kopírovat a šířit, pokud jej žádným způsobem nezměníte, obsah zůstane úplný a vy jste toto oznámení o autorských právech zahrnuli.


Doporučují se naladit správnou frekvenci, čili na frekvenci 432 Hz a připravit se na transformaci.
Uvedeno zde. Včera opravdu velký nárust energie (roluj dolů) zde .

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...