sobota 17. března 2012

Moje závislost na hře!

V současné době trávím veškerý volný čas u počítače při hře Pinball, které jsem naprosto podlehl. Tato hra mě zcela ovládla a jsem na ní vlastně již závislý. Chtěl bych proto všechny hráče předem varovat před vznikem této závislosti.

A jak to všechno začalo? Hra se mi velmi líbila svou jednoduchostí a jen jsem se snažil ze začátku nahrát co nejlepší výsledek. Během několika týdnů hraní jsem byl pak schopen v jedné hře nahrát přes 20 000 000 bodů. Postupně jsem přicházel na to, kde mám možnost získat při trefě nové "životy" a kde získávám v dané herní situaci maximum bodů. S jednou kuličkou časem bez větších problémů nahrávám 10 000 000 bodů.

Po příchodu z práce jsem den co den zapínal PC a vypínal jej až v pozdních večerních hodinách! Bylo mi velkým potěšením, když jsem mohl u této hry trávit nerušeně celý den. Až po několika měsících hraní, se na Internetu dočítám, že tato hra je silně návyková. Rozhodl jsem se proto navštívit i lékaře. Doktorka mi poradila, abych raději vůbec nezapínal doma počítač, ale vydržel jsem to nejdéle týden. Šachy už ani nehraji! Pokud jste dočetli až sem, můžete se také s touto hrou seznámit. Zde je možné nainstalovat Pinball do PC. Pozor tato hra je silně návyková!!

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...