středa 14. listopadu 2012

Čeká nás lepší svět!


Už se mi v současné době ani nechce nic psát, ale považuji za svou povinnost všechny informovat o připravované transformaci Matky Země do vyšší dimenze! Připravte se prosím na období 21.-24.12.2012. Nechci zde rozsáhle něco vysvětlovat, protože vše důležité je napsáno zde!

Včera jsem slyšel v rádiu, že "vizionář" Jágr prohlašuje, že NHL brzy skončí a hráči již podepisují své poslední obrazy. V rádiu se tomu smáli a zaregistroval jsem i názor, že vše dělá Jaromír pro peníze. Chceš znát můj názor? Jaromír je nábožensky založen a peníze vlastně ani nepotřebuje.

Dnes jsem si řekl, že si udělám radost a koupím si nějakého stříbrného andílka na krk. Nikdy jsem žádné zlato ani stříbro nenosil, ale tak nějak cítím potřebu "být chráněn". Navštívil jsem několik zlatnictví a ptal se po stříbrném andílkovi na řetízku. Prodavačku jsem vždy informoval o blížící se transformaci a musím říct že majitelé obchodů byli docela neklidní. Jedna mladá, velmi pohledná a zajištěná paní mi řekla, že už o tom četla nějakou studii. Jen aby to ale pro lidstvo mělo nějaký pozitivní dopad. Ujistil jsem ji, že ano. Andílka jsem si nakonec žádného nekoupil, protože ho neměli. Mám ale přijít zítra... Doporučuji si přečíst i následující článek !

A co vlastně lidstvo po transformaci Země čeká? Čeká nás úplně jiný svět. A bude to svět jako v pohádce! Žádné peníze ani korupce! Pracovat již nebudeš muset a budeš dělat jen to, co chceš!
Sex již nebude fyzickou aktivitou, ale spíše propojení energií. Fyzický orgasmus je ve srovnání s tím co budeš prožívat jen prasknutí balónku v porovnání s explozí vodíkové bomby! Usmívající se

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...