pátek 1. července 2016

Právě probíhající vzestup do vyšší dimenze a projevu existence by podle tajemství Amenti měl probíhat takto:

To co se v níže uvedeném textu dočtete Vám možná nejdříve bude připadat jen jako pouhá fantasmagorie. Proto možná bude lepší, když si nejdříve přečtete dodatek uvedený níže, který Vám, pokud se nad tím nezamyslíte, možná bude připadat jako ještě větší fantasmagorie. :-)


V knize: Tajemství Amenti (pojednávající v angličtině o vzestupu do vyšší dimenze) je ve své podstatě uvedeno, že někdy v květnu až červnu 2017 dojde na 3 dny k zarovnání nebeských těles (dimenzí a jejich světů), čímž se mezi nimi po dobu 3 dnů vytvoří přímý dimenzionální průchod, kterým většina částic (tedy i hmotných těl lidí) projde alespoň do 4.D.
Ti, kteří neprojdou (což budou zřejmě jen vyložení zloduši), zůstanou na fantomové Zemi (která se po těch 3 dnech od vzestupující Země oddělí) a půjde do sestupného vývoje. (Řekl bych, že to Vás ale zajímat nemusí, neboť když čtete tyto řádky, tak až tak hrozní zloduši určitě nejste.) :-) Pokud do této doby nestihnete aktivovat více než 4 vlákna svého DNA, tak během těch 3 dnů je bude možné aktivovat téměř okamžitě, takže bude možné se dostat nejen pouze do 4.D, ale rovnou do 5.D, anebo (pokud budete aktivovat více než 5 vláken svého DNA) se dokonce dostanete do ještě vyšší dimenze.
Po těch třech dnech bude průchod do 5. a vyšších dimenzí stále ještě propojen a to až do konce roku 2021, ale již jen přes síň Amenti. Takže po tu dobu bude mít každý taktéž možnost se dostat do 5. či ještě vyšší dimenze, ale bude to již obtížnější, než při tom třídenním zarovnání. Ti, kteří do konce roku 2021 nestihnou aktivovat alespoň 5 vláken svého DNA, ti zůstanou v tzv. probuzené Zemi (což bych řekl, že je 3. a 4. dimenze spojená nazpět do jednoty a harmonie).
V popisu na str. 228 uvádí, že se tento svět rozdělí na 3 odlišné časové linie - cesty (a jejich odlišné úrovně a projevy existencí) a to na fantomovou sestupující Zemi, na osvícenou (probuzenou) Zemi. která se (přes červí díru) promítne více než 2.000 let vpřed do budoucnosti a na Zemi Tara v projevu 5.D která se (přes červí díru) promítne více než 4.000 let vpřed do budoucnosti. Už jste se rozhodli, se kterou si přejete se svými osobními frekvencemi sladit? Pokud ne, Vaše vnitřní osobní frekvence to s určitostí udělají za vás, :-)neboť stejnorodé frekvence se naprosto vždy přitahovaly, přitahují a přitahovat budou.
Probuzená - osvícená Země je sice podstatně lepší než 3.D, ale pořád se v ní ještě alespoň trochu musí pracovat a též se v ní stále umírá a reinkarnuje. V 5.D se ovšem vše potřebné k životu a zábavě již tvoří pomocí krystalizace - zhmotňování mentálních představ do projevu živého tekutého světla krystalizujícího do hmotných projevů existencí (takže v takovýchto světech není třeba pracovat) a už se v nich neumírá, jelikož v tomto projevu existence je bytost především energie a energie neumírá. :-) Uvedomte si, že: Existuje tolik paralelních světů a jejich realit, čili tolik časových linií a jejich příběhů, kolik je mentálních představ. Který si vyberete a na který z nich se trvale přeladíte je jen a jen na vás Uvedeno ZDE.


Kdo ale ví, jak to všechno bude skutečně pobíhat a co se přitom bude doopravdy dít a z jakých důvodů. Je docela možné, že transformace proběhne tím způsobem jak je popsáno v článku: Proč při protnutí galaktického nulového bodu nastanou 3 dny temnoty" je uvedenZDE.


Dodatek: Faktem ovšem je, že čím více se blížíme k protnutí zarovnaných nebeských těles do přímky s centrálním sluncem, tím více je všechno a všichni prozařováno NEPOLARIZOVANÝM světlem pramenícím z centrálního slunce. To způsobuje nejen zvyšování Schumannových rezonancí, čili frekvence jádra Země, ale i trans-mutaci veškeré hmoty do vyššího projevu existence. Frekvence jádra Země je dnes již víc než 2x vyšší než tomu bylo zhruba před dvěmi desetiletími. To má za následek nejen to, že se v nás začíná tvořit čtyř a více vláknové DNA, ale i to, že se každá naše mentální, čili vnitřní představa stává vně projevenou realitu mnohem rychleji než tomu bylo dříve. Úzce související článek: Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
Proto je třeba se zaměřovat a ve svých pocitech prožívat především to co je příjemné radostně a povznášející a to ostatní nechat kolem sebe jen proplout, bez povšimnutí, čili bez emocionálního prožitku a ztotožnění se s tím. Též je třeba si začít představovat to co si přejeme (jako např. všem dostupná a každým běžně užívaná volná energie, nebo-li energie zdarma) a ignorovat vše co si nepřejeme. Uvědomte si, že na co upnete/upneme svou pozornost, to nejen prožíváme, ale i spoluvytváříme, obzvláště pokud to podporujeme svými emocemi, neboť emoce vytváří gravitační silová pole, která vytváří vně projevené, čili hmotné projevy existencí. Úzce související články: * Vesmír kolem nás je prý jen gigantický hologram (vědci prý získali důkaz) Uvedeno ZDE. * Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu. Uvedeno ZDE. * Z čeho je tvořena 3.D hmota Jin a 4.D astrál Jang (tvořící dualitní světy) a jak a proč se propojením částic Jin s frekvencemi Jang navrátíme do jednoty a harmonie, čili do 5. a vyšších D - dimenzí Uvedeno ZDE.
Další úzce související články:
* Obrovská síla představivosti aneb jak z představ vytvářet příjemné radostné a povznášející věci, události a všestrannou hojnost - ZDE.
* Co vám v TAJEMSTVÍ neprozradili, aneb podrobný postup jak se stát vědomým tvůrcem a pánem svého života a osudu. Uvedeno ZDE.
* Změníš-li své smýšlení a z toho se rodící přesvědčení, tvořící osobní program, změníš tím nejen svou osobní, ale i kolektivní realitu. Návod jak se stát šťastným člověkem a přitom vytvářet Ráj na Zemi Uvedeno ZDE.
* Vy jste tvůrci Nové Doby! Uvedeno ZDE.
* Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít - ZDE.


Náš/Váš osobní, vně projevený svět funguje podobně jako zrcadlo, ve kterém se holograficky zobrazuje to, co vaše osobní tvořivé vědomí (fungující jako promítačka) svými osobními přesvědčeními a z toho se rodícími mentálními představami tvoří. To znamená, že dokud nezměníte svou vnitřní představu o sobě samém a o vašem světě, ve kterém existujete (který funguje jako holografické promítací plátno), tak se nemůže změnit vnější obraz projevené existence, neboť by to bylo jako chtít od zrcadla, před kterým stojíte vy, aby se v něm zobrazil někdo jiný nebo něco jiného než vy, např. Sněhurka a sedm trpaslíků. :-)
Myslím, že není třeba dodávat, že i kdyby jste dělali nevím co, tak bez kouzelného zrcadla byste viděli stále jen svůj vzhled, který zrcadlí vnitřní stav vašeho momentálního smýšlení, ze kterého se ve vás vytváří vnitřní osobní program. Tento program se následně stává plánem tvoření vaší osobní reality, určující váš osud, čili to, co budete mít, jak budete žít a co budete prožívat. Mnohem více najdete v článku: * Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.
Další články úzce související s doslovem:
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* Z čeho je tvořena 3.D hmota Jin a 4.D astrál Jang (tvořící dualitní světy) a jak a proč se propojením částic Jin s frekvencemi Jang navrátíme do jednoty a harmonie, čili do 5. a vyšších D - dimenzí Uvedeno ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou stvořeny veškeré vně projevené světy, čili veškerá tzv. hmota prostor a čas v něm plynoucí Uvedeno ZDE.
* Z čeho a jakým způsobem jsou vytvářeny jednotlivé světy a jejich reality a jak lze náš svět přeprogramovat a vytvořit zde Ráj na Zemi, ve kterém je radost pobývat či žít Uvedeno ZDE.
* Vědecký důkaz, že energie Vědomí (čili živého tvořivého světla tvořící veškerou hmotu) je jen nehmotná FREKVENCE světla, která se změní v ČÁSTICE hmoty teprve až na ni upneme pozornost Uvedeno ZDE.
* Nový pohled na realitu: žijeme podle toho, čemu věříme Uvedeno ZDE.


Další úzce související články a video:
* Začíná se v nás tvořit čtyř vláknové DNA, což je důkazem toho, že transformace nazpět do jednoty a harmonie je již v plném proudu. Uvedeno ZDE.
* Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
* Vynikající video s názvem: Uhlík 6-6-6 končí najdete v článku: Tajemství uhlíku 7. - ZDE.


Hmota v projevu třetí dimenze je hmota, která je založena na základě uhlíku, kdežto hmota v projevu 5.D je hmota založená na základě světelných krystalů, tzn. též uhlíku, ovšem ve vyšším projevu jeho existence. Úzce související články: * Víte, že zvyšující se frekvence jádra Země způsobují metamorfózu, čili trans-mutaci veškeré hmoty do jiného, vyššího projevu existence? Je potvrzeno, že nyní dochází k mutaci i u lidské tkáně. Uvedeno ZDE. * Vyberte si úroveň svého vědomí. Uvedeno ZDE. * Nyní je mnohem snadnější se dostat do podstatně vyšší, méně hmotné, více světelné dimenze a jejích projevů existencí. Víte proč? UvedenoZDE.

(pošli to dál)

Celý článek viz zdroj.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...