sobota 24. října 2009

Čip ve špičce jehly!

Navštívil jsem zajímavé stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala.
Velmi mne zaujal článek: Skutečná pravda - čipovací vakcíny a mnoho dalších k tomuto tématu navazujících. Zde je jen malá ukázka.

Dr. Ryke Geerd Hamer

Včera, 27. srpna 2009, jsem měl úvodní přednášku o German New Medicine (GNM) blízko Vídně v Rakousku. Byla tam se mnou moje žena a asi 40 posluchačů. Na konci se jako součást diskuse mluvilo i o prasečí chřipce a tu vstala jedna žena a prohlásila následující:

Jedna její přítelkyně pracuje pro farmaceutickou společnost ve Vídni a řekla jí, že jehly injekcí proti prasečí chřipce obsahují ve špičce nanočástice, které nemohou být rozpoznány prostým okem, ale které jsou zřetelně viditelné mikroskopem, který zvětšuje pouze 12x, jako například dětský mikroskop. Zaměstnanci farmaceutické společnosti se dověděli, že tyto nanočástice fungují v těle jako motherboad v počítači a mohou uchovávat spousty údajů.

Tato žena dále uvedla, že pracuje v oblasti medicíny. Ptala se prý právníka, který k ní přišel jako pacient, jak se dá vyhnout tomu, aby byl člověk čipován. Řekl jí, že ví o plánovaném čipování populace; ve skutečnosti většina členů vyšší společnosti ví o tomto plánu. Pro tento rok nebyla plánována žádná nucená očkování, ale lidé měli být přes média spíše získávani, aby si nechali dát injekci dobrovolně.

Pro případ, že by takových bylo příliš málo, je nucená vakcinace plánována na příští rok. Výjimkou z tohoto jsou některé profesní skupiny jako elita, politikové atd. On jako právník znal způsoby, jak se vyhnout injekci, ale pro většinu populace není žádného úniku.

Více je možno si přečíst na velmi zajímavých stránkách Jaroslava Chvátala.
Další video k problematice na stránkách J.Chvátala doporučuji zhlédnout zde!
OSUD.cz TV: Konference o prasečí chřipce - chtěli jste na ní být? Nebo o ní aspoň vědět z médií?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...