pondělí 23. března 2009

ŠK Zlín E - TJ Sokol Vizovice

V předposledním kole Krajské soutěže - východ, zavítalo družstvo Vizovic do Zlínka. Přiznávám, že jsme zde dostali nečekaně do držky! V zápase jsme rychle prohrávali 2:0. Jeden z našich hráčů se totiž mylně domníval, že nechal mobil doma. Ostatní partie nenaznačovaly také žádnou možnost k obratu utkání, jen Jirka Vala stál poměrně dobře a jako jediný svou partii vyhrál. Celek Zlínka vyhrál zaslouženě. Jen mě překvapilo, jak rychle jsme byli vystrkáni z hrací místnosti. Kapitán nám musel peníze vyplatit na ulici.
No nic, budeme se těšit na viděnou zase někdy u nás!

Na vysvětlenou uvádím, že těch 50 korun nebyly prémie za prohraný zápas, jak vtipkoval jeden z domácích hráčů. Padesátikorunu dostal každý hráč Vizovic, který se k zápasu jen dostavil. Individuální prémie pak obdrželi všichni podle svého výsledku. O jaké finanční částky se jedná uvádět nebudu, protože není možné, aby ve Vizovicích hráli všichni!
Více o soutěži zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...