sobota 9. dubna 2011

Samé dobré kuse, keré tahnú!

Ahoj, ahoj, ahoj! Po krátké odmlce zase pšu! Dostal jsem v těchto dnech zajímavou nabídku.

Dobrý den, máme vážný zájem o umístění placené textové reklamy odkazující na stránky o satelitním či kabelovém připojení v USA na Vaši webovou stránku, popř. na další, které nám nabídnete (počet není omezen; čím více, tím lépe pro obě strany) Reklama je v podobě textu (2 - 5 odkazů + krátký text) umístěné na Vaši hlavní stránku + 2-5 další podstránky. Nabízíme odměnu od 1200 Kč/rok za jednu prezentaci (platba od 100 Kč/měsíc, dle dohody i více). V případě Vašeho zájmu o reklamu dejte vědět. Obratem dostanete podrobné informace a texty reklamy, po jejichž umístění můžete začít vydělávat. Jsme otevřeni jakýmkoli Vašim návrhům; taktéž s dotazy se na nás kdykoli můžete obrátit.
Nebylo zase tak těžké přijít na to, proč mají zájem umístit reklamy odkazující na stránky o satelitním či kabelovém připojení v USA právě na moji webovou stránku. Vidíš ty dívky na obrázku? Uběhnou desítky let, a už se za nimi velice nikdo neohlédne.
Na mém blogu mám ale kuse, keré budú tahnút i příští generace a v USA to ví moc dobře!
Patří mezi ně například ser-!=33, shx59, sh#77 a mnoho dalších zde uveřejněných originálů!
Nemám to chtět v dolarech?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...