středa 5. srpna 2009

Kentauři na hracím serveru playchess.com












Kentaur je bytost původem z řecké mytologie, napůl člověk a napůl kůň. Byli to divocí a nezkrotní tvorové.
V současné době jsou k vidění i na playchess.com, kde hrají šachy a musím dodat, že velmi dobře! Pojmenování Kentaur zde získali hráči, kteří si vypomáhají při hře šachovým programem, tedy napůl člověk, napůl stroj.
V hlavním hracím sále by ale neměli co pohledávat! Pokud zde hrají a připravují o Elo poctivé a snaživé hráče jsou speciálně vycvičeným týmem odchytáváni.
Vzpomenu zde ještě jak řádili v minulosti Kentauři na www.seznam.cz. Nikdo je zde neměl šanci tenkrát chytit, ale všeobecně se o nich vědělo. Krásně se jim na seznamu tehdy běhalo! Bylo tady i několik hráčů, kteří se na "lov podvodníků" specializovali a ztrpčovali jim život v běhu mezi desítku nejlepších. Na hracím serveru playchess.com jsou hráči kteří si vypomáhají v hlavním hracím sále šachovým programem časem brzy odhaleni. Jevem velmi častým je pak zobrazení červeného textu, že hráč XY používá šachový program. Jaký je postih takového hráče? Byl jsem očitým svědkem když odhalili hráče s nickem Linz010 (Elo1940), který bravurně tahal těžkou věžovou koncovku. Partii dotáhl proti hráči (2049) do vítězného konce, ale Elo u jeho nicku zničeho nic zmizelo. Hráč musel tedy začít hrát na Elo od samého začátku. Včera jsem opět zaregistroval jedno z mnoha odhalení, tentokrát speciálně vycvičený tým chytil Linze011.
Kentauři hráli a budou hrát šachy věčně. Na hracím serveru playchess.com však musí být v hlavním hracím sále stále ve střehu! Jsou zde totiž velmi zkušení odborníci na odchyt Kentaurů s mnohaletými zkušenostmi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...