sobota 16. května 2009

FIDE Open Staré Město 2009

Velký mezinárodní turnaj FIDE Open Staré Město 2009 odstartuje až v polovině měsíce srpna, ale již v současné době jsou mezi přihlášenými hráči 4 velmistři! Jako nasazená sedmička na startovní listině figuruje litevský mezinárodní mistr Andrejs Strebkovs (2420), který je považován za největšího plagiátora posledních let!
Pro informaci předkládám několik jeho prací. Musím Andrejse pochválit, že jako správný plagiátor si vybírá problémy oceněné cenou nejvyšší.
Více informací o tomto údajně největším plagiátorovi posledních let k dispozici zde (viz plagiátori). Tak vidím, že své stanovisko turnaje ve Starém Městě se nezúčastnit, budu muset ještě přehodnotit!

Reaguji na komentář Vojtěcha Pláta. Jsem přesvědčen, že pokud člověk chce a má peníze, lze dosáhnout ledasčeho. Velmi zajímavý článek na toto téma je možné si přečíst zde.
Já osobně jsem nikdy žádné peníze nikomu nenabízel. Naopak bych i nějakou partii za peníze vzdal, ale nemám na takové kšefty bohužel Elo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...