neděle 10. ledna 2016

V Tajemství Amenti část 7, 8, 9 jsou pro váš další život velice důležité informace o kterých by se měl dozvědět naprosto každý, neboť už jdeme do finále.

Po stažení jednoho videa budete muset asi nějakou chvíli počkat na to než vám půjde stáhnout další video. Videa s takovýmito informacemi z veřejné sítě mizí, proto doporučuji si je raději uschovat.
* 07 - GsN - Tajemství Amenti část 7.mp3 Uvedeno ZDE.
* 08 - GsN - Tajemství Amenti část 8.mp3 Uvedeno ZDE.
* 09 - GsN - Tajemství Amenti část 9.mp3 Uvedeno ZDE.


* Úzce související video s názvem: Stewart Swerdlow Modrá krev. Uvedeno ZDE.
* Další úzce související video: Skrytá historie lidstva.avi (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Další podrobnosti o původu existence tohoto světa, který byl stvořen a osídlen nejrůznějšími tzv. tvořivými bohy, čili i tzv. padlými anděly, jsou na 16ti velice zajímavých videích (s CZ titulky), uvedených ZDE.
Je ale třeba si z těchto i jakýchkoliv jiných informací vždy vybírat jen to s čím naše pravá duchovní podstata souzní, čili nevěřte slepě všemu co vidíte a slyšíte.
* Všechny díly Tajemství Amenti v písemné podobě i s obrázky, uložený ve formátu pdf, je ke stažení ZDE.


Zachovejte ale klid, neboť každý z vás je tvůrce svého světa a jeho realit a čemu kdo uvěří, to si pro sebe také vytváří. Jak to funguje je opravdu velice dobře vysvětleno v článku s videem s názvem: Bashar - Jak se zbavit jakékoliv závislosti. Uvedeno ZDE a ve videu s názvem: Svou realitu měníme miliardkrát za sekundu (Bashar) CZ titulky Uvedeno ZDE. Související článeky: Jak se vyvázat ze všech disharmonických vazeb, abyste již nemohli být nijak, nikým a ničím ovládáni. Uvedeno ZDE. VÍTE, že váš vlastní osud, osud vaší rodiny a vašich dětí, i osud celé této planety je jen a jen ve vašich/našich rukou?! Uvedeno ZDE. Jak se stát VĚDOMÝM tvůrcem svého světa a jeho realit a neomezeným pánem svého osudu. Uvedeno ZDE.

Tohle je co se domníváme že jsme a tohle je co ve skutečnosti doopravdy jsme.

Další úzce související články a videa:
* Jsme především vědomí, jehož aktivita vytváří zvukovou - vibrační, nebo-li frekvenční složku světla, jež může dělat všemožné zázraky. Uvedeno ZDE.
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.
* Existuje tolik světů a jejich realit, kolik je mentálních představ, stačí si z nich jen vybrat. Uvedeno ZDE.
* Vyberte si úroveň svého vědomí. Uvedeno ZDE.
* Co znamená být v projevu páté dimenze, jak to v ní funguje a jaké nekonečné možnosti a schopnosti to všem poskytuje. Uvedeno ZDE.
* Sen, který žijete, tvoříte vy! (NOVÝ SEN - Nebe na Zemi) Uvedeno ZDE.
* Vynikající, oči otevírající videa, která by měl ve vlastním zájmu shlédnout každý UvedenoZDE.

Jste již připraveni na přechod do vyšší dimenze?

* Uhlík 666 končí. Tzn. že dochází k převibrování do vyššího projevu existence. Podrobnosti v článku s názvem: Tajemství uhlíku 7. Uvedeno ZDE.
* Nastává transformace a vzestup hmotné struktury do projevu tekutých světelných krystalů, čili z naší planety (a všeho co na ní a uvnitř ní je) se stává hvězda. Uvedeno ZDE.
* Co znamená transmutace hmoty do podoby zkrystalizovaného světla a kdy jak a proč k tomu dojde. Uvedeno ZDE.


Multi vesmír je fraktální hologram a s kterou paralelní existencí se svými osobními frekvencemi ztotožníte, v takovém paralelním světě a jeho realitě se ocitnete. Souvisejícíčlánek: Vesmír kolem nás je prý jen gigantický hologram (vědci prý získali důkaz) UvedenoZDE.


Související video: FRAKTÁLY - HON NA SKRYTOU DIMENZI - CZ titulky (velice poučné video) Uvedeno ZDE.

(pošli to dál prosím)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...