středa 15. července 2015

Můj nezapomenutelný zážitek

Ahoj! Usmívající se

Mohl bych tento svůj "příběh" poslat kamkoliv a určitě by jej se zájmem hned publikovali. Proč bych to ale dělal, když mám jedinečnou příležitost o této události povyprávět právě tady.

O astrálním cestování jsem velice nic nevěděl a informace, že šlo skutečně o AC jsem získal až po delší době.
Byl to zážitek fakt fascinující a pro mne přímo šokující.

Mé vědomí v noci 11.11.2012 procitlo a najednou se nacházelo přesně v této poloze.


Tento obrázek z Wikipedie mi vše připomíná. Zdálo se mi ale, jako bych ležel v nějaké modré mřížce. No ale popořádku. Jakmile teda mě vědomí procitlo, bylo v poloze zobrazené na obrázku. Byl jsem z toho tak vyjevený, že vše trvalo bohužel jen několik vteřin. No ale já měl pocit že všechno vím. Jako kdyby každá informace mi byla přístupná. Prostě řečeno, "plovoucí encyklopedie". Nejvíc jsem se totiž vyděsil ze stavu mého vědomí. Tvrzení, že náš mozek pracuje jen na několik málo procent se mi zde jasně potvrdilo. Zrak fungoval zcela normálně, vybavuji si, že jsem viděl dobře i s brýlema na nočním stolku.

Pokud se jedná o to energetické vlákno (nit), tak bych vůbec neměl strach, že se přetrhne. Klidně bych si tu zkušenost rád zopakoval. Věřím, že mé vědomí cestuje vždy když má příležitost. Kdo by taky čekal na jednom místě když se nic neděje a může být úplně, ale úplně někde jinde.
Bohužel se mi nedaří jej opět nachytat. No vlastně ani vyvolání AC nijak netrénuji.

Ještě jako bonus se mi zdál tu noc později nádherný sen. Tancoval jsem s krásnou blondýnkou. V té místnosti bylo hodně šero a byli tam i nějací přihlížející. Pohyboval jsem se neuvěřitelně lehce a přitom ani žádná hudba nehrála. Pěkně mě vedla, nádhera! Usmívající se

V přiloženém videu říkají, že ještě jednou a stanu se člověkem budoucnosti. Jedná se o opravdu fascinující zážitek, který přeji prožít každému.



Pokud máš taky nějakou svou zkušenost s AC a chceš se o ni podělit, tak klidně napiš.
Přání zůstat v anonymitě respektuji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...