čtvrtek 8. ledna 2015

THOVT projekt lidstvo (kniha i videa)


THOVT projekt lidstvo: kniha ZDE. (šipkami nad stránkami se listuje na další či předchozí stránky)


* Videa od č. 18 výše jsou uvedena ZDE. (Kde se dají najít ostatní videa zatím nevím, nepodařilo se mi je najít ani pomocí googlu)
Z čísel videí 1 - 17 jsem našel jen video č. 17, s názvem: 17. Co se nyní odehrává na planetě Terra, které je uvedené ZDE. Toto video ale mohou otevřít pouze ti kteří jsou členové sociální sítě VK. Takže máte 2 možnosti a to buď si počkat na to až se toto video a videa 1 - 17 objeví i někde jinde, nebo se na VK zaregistrovat.
Související videa:
* Plejáďané mluví o probíhající transformaci Země AnBG5txFzgs Uvedeno ZDE.
* Vřele vám doporučuji shlédnout video s českými titulky: "Poselství Plejáďanů 2012 - Budíček pro Světelnou rodinu". (začátek příběhu začíná časem na videu: 4:19 minut) Uvedeno ZDE.
* Vyobrazení odhalující mnoho zajímavostí najdete ve videu: U F O's We would have to be seeing these things! Uvedeno ZDE.
Pokud se rozhodnete na VK zaregistrovat, tak klikněte na odkaz uvedený ZDE. (vk.com/join) Na té stránce která se vám zobrazí až dole najdete možnosti ve které řeči si přejete aby byly stránky nadepsané. Lze tam zvolit např. Čeština, Slovenština a mnoho dalších jazyků. Snad jen Hotntotština tam není, ale pokud jste nechápající "Tatar", :-) tak by vám pomohla snad jen svěcená voda, nebo světelná řeč. Co je to světelná řeč najdete v článku s názvem Světelné tělo. Uvedeno ZDE.Pro první zaregistrování sice chtějí vaše tel. číslo, které lze použít jen pro jednu registraci, ale to dnes chce po nově se registrujících už i facebook, :-( takže si nevyberete, :-) neboť šmírovat vás dnes mohou prakticky všechny internetové sítě. :-( Úzce související článek: Apple, Facebook, Google, Skype a další sítě slouží pro kybernetickou špionáž, tedy pro sledování naprosto všeho a všech, tzn. i vás Uvedeno ZDE.


* Vše je vždy tak, jak má být jen proto, že jsme naprogramováni smýšlet, chovat se a jednat určitým způsobem. Buďte tedy sami sebou! Tím v sobě ten ovládací program zrušíte! Více ZDE.


* Ten kdo ovládne čas se stává skutečným mistrem času a prostoru a vědomým tvůrcem svého osudu. Podrobnosti na videu č. 21. Skutečný význam času Uvedeno ZDE.
* Na ulož.to je ke stažení: Thovt - brány Atlantidy (Kerstin Simoné).rar Uvedeno ZDE.
* Právě jsem se od Martina dozvěděl o videu č. 10. Aktivace klíče k poznání, jež je hluboko v každém z vás Uvedeno ZDE. a že videa 0 - předmluva až video č. 8 jsou na facebooku uvedeny ZDE. (pokud nejste členem facebooku, nebo-li šmíráků, tak to neotevřete)


Články a videa související s Thovtovo poselstvím:
* Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít je uvedeno ZDE.
* Jsme především vědomí, jehož aktivita vytváří zvukovou - vibrační, nebo-li frekvenční složku světla, jež může dělat všemožné zázraky. Uvedeno ZDE.
* Čím rychleji pochopíte že jste především vědomí a teprve potom fyzický projev existence, tím rychleji budete moci začít dělat zdánlivě nemožné. Uvedeno ZDE.
* Co je to akáša? (doporučuji všem, kteří se chtějí stát vědomými tvůrci svého života, světa a osudu) Uvedeno ZDE.
* Co vám v TAJEMSTVÍ neprozradili,aneb podrobný postup jak se stát vědomým tvůrcem a pánem svého života a osudu Uvedeno ZDE.
* Chcete být zdraví, vitální a začít mládnout?! Uvedeno ZDE.
* Sen, který žijete, tvoříte vy! NOVÝ SEN - Nebe na Zemi (CZ titulky) Uvedeno ZDE.
* Aktivace portálu vaší šišinky mozkové (epifýzy) Uvedeno ZDE.
* Jakým způsobem jsou v tomto vesmíru pomocí černých/bílých děr (v jejíchž jádru je aktivní osobní Merkaba) tvořeny všechny jednotlivé světy a jejich reality Uvedeno ZDE.
* Pochopení principu tvoření veškeré tzv. hmoty, prostoru a událostí tvořících zdání plynoucího času vám umožní stát se vědomým tvůrcem svého světa i jeho realit a pánem svého osudu Uvedeno ZDE.
* Pochopením podstaty tvoření času hmoty a událostí v ní probíhajících můžete pomoci v transformaci do harmonické úrovně vědomí nejen sobě a této planetě, ale i všem světům s touto planetou související. Uvedeno ZDE.
* Vynikající, oči otevírající videa, která by měl ve vlastním zájmu shlédnout každý. Uvedeno ZDE.

* Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili Uvedeno ZDE.
* DNA skrývá netušené možnosti. Uvedeno ZDE.
* Právě dochází k přeměně - transmutaci do světelného projevu existence, čili do úrovně páté a vyšších dimenzí. Uvedeno ZDE.
* Co znamená transmutace hmoty do podoby zkrystalizovaného světla a kdy jak a proč k tomu dojde. Uvedeno ZDE.
* Názorné vysvětlení proč již velice brzy dojde k vzestupu do vyšší dimenze, čili k transmutaci - převibrování do vyššího projevu existence. Uvedeno ZDE.
* Transformace a vzestup do 5. a vyšších dimenzí je o propojení a sjednocení částic hmoty Jin (ženský princip gravitace) s frekvencemi světla polarizovaného na Jang (mužský princip - projekce) Uvedeno ZDE.
* Nastává transformace a vzestup hmotné struktury do projevu tekutých světelných krystalů, čili z naší planety (a všeho co na ní a uvnitř ní je) se stává hvězda. Uvedeno ZDE.
* Hra na pohybující se obrázky v lineárním čase, považované za hmotu - prostor a události - čas, pomalu ale jistě končí. Uvedeno ZDE.

* Co bylo dříve, vejce nebo slepice? Uvedeno ZDE.
* Jak a čím je tvořeno zdání plynoucího času a události v něm probíhající. Uvedeno ZDE.
* Chcete omládnout? Zrušte si čas! Uvedeno ZDE.
* Poznáním podstaty a zákonitostí tvoření tzv. hmoty a událostí se stanete pány svého i kolektivního osudu (jelikož Vás nebude moci již nikdo nijak programovat), čímž lze začít vytvářet Ráj pro všechny. Uvedeno ZDE.
* Jak a z čeho je tvořeno celé Univerzum, tedy veškeré vesmíry, dimenze, světy, reality a naprosto vše ostatní v projevu hmotné i nehmotné - frekvenční podobě existence. Uvedeno ZDE.
* Elektromagnetická podstata tzv. osudu aneb jak si svou vůlí, přáními a představami tvoříme a přitahujeme situace a události. Uvedeno ZDE.
* Jak se vyvázat ze všech disharmonických vazeb, abyste již nemohli být nijak, nikým a ničím ovládáni. Uvedeno ZDE.
* Jak se stát VĚDOMÝM tvůrcem svého světa a jeho realit a neomezeným pánem svého osudu. Uvedeno ZDE.


Na své lodi buď nejen kapitánem, ale i kormidelníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...