pátek 19. prosince 2014

DOBA OBRATU - Posun lidského Vědomí

Milí přátelé,

v prosinci 2012 jsme byli svědky velkého obratu a posunu v lidském Vědomí. Tento posun způsobil všechny ty změny, které nyní žijeme, i ten zvýšený chaos, jímž reaguje nepřipravené vědomí lidí bránících se změnám, zvl. lidí reprezentujících temné energie na planetě.

V těchto a nejbližších dalších dnech již žijeme a budeme ještě žít velkým přílivem silných, vysokovibračních energií přicházejících z vyšších sfér Vesmíru. Tyto energie způsobí další posun lidského globálního Vědomí u lidí, kteří jsou k tomu připraveni. A tím dojde opět ke skokovému navýšení množství Světla na planetě a k výraznému posunu globálního lidského Vědomí směrem k lásce, přátelství, úctě a míru.

A k posílení, ale i k oslavě tohoto procesu a této příležitosti v dějinách planety, jsme pozváni ke společným meditacím ve dnech 19.12.a 21.12. 2014, které jsou postupně chápány jako příprava, upevnění a vyvrcholení.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...