středa 1. srpna 2012

Jak jsem se na túře málem pozvracel!

Dne 30.7. jsem vyrazil opět ke Svaté vodě a při té příležitosti navšívil i Malenovický hrad. Zajímalo mě, kde je tady ukryta ta keš. Psali, že je to hned pod hradem a tak jsem tam chvíli lozil a hledal tu plastovou krabičku někde mezi kameny. Po chvíli jsem to vzdal, protože mi bylo jasné, že mezi kameny ji bez GPS navigace nemám šanci najít. Pokračoval jsem proto dál po žluté turistické značce. Najednou jsem hodil oko a vidím takové podezřelé místo. No byla tam schovaná! Hned jsem se zalogoval a vše zase pečlivě ukryl. U Svaté vody proběhla kontrola již dříve objeveného pokladu a bylo vidět, že zakladatel této keše zde byl nedávno také. Pokračoval jsem dál hlubokými lesy až k místu označeném na mapě červeným kolečkem.


Hned na kraji lesa byl posed. Byl poměrně dost vysoký a já tam lezl. Asi na čtvrté nebo páté příčce jsem zahlédl vymýcený kruh v kukuřici. No to tady určitě přistálo UFO! Slezl jsem dolů a šel těch 10 metrů do kukuřice. Po ufonech však žádné stopy. Najednou mě ale praštil do nosu neuvěřitelný zápach. Leželi zde u hromádky okurek již jen zbytky tlejících kanců. V tom teplém počasí to byla hrouza. Byl to takový zápach, že jsem měl co dělat, abych se nepozvracel! Raději do těch míst ani nechoď!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...