sobota 27. listopadu 2010

Paranormální jevy

Bavili jsme se v práci u oběda o filmu Paranormal activity. Film vydělal miliony dolarů a náklady byly jen minimální.
Není nic hrůzostrašnějšího, než když se člověk doma necítí bezpečně... Mladý pár, který se přestěhuje do nového domu, zažívá útoky a teror čehosi nevysvětlitelného. Hrůzné zážitky přicházejí každou noc a jejich intenzita se stupňuje...
Trailer k filmu jsem posílal několika lidem ve čtvrtek večer a v pátek ráno vstávám v 04,35 do práce. Chvíli jsem se protahoval u postele a pak šel do koupelny se oholit. Když jsem vyšel z koupelny a podíval se v kuchyni na hodiny, nevěřil jsem vlastním očím! Hodiny ukazovaly 05,20 a já do továrny přišel pozdě. Kdo viděl film Paranormal activity, tomu nemusím určitě nic vysvětlovat. Přitom jsem viděl z filmu jen pár scén. Trailer k filmu, který jsem odesílal je zde.

U nás v domě si sousedka také stěžovala na rámus a divné zvuky. Nakonec vše doma vysvětila svěcenou vodou a má zatím klid. V místě kde je postaven náš dům byl v minulosti údajně hřbitov.

Já například v té době ležel ráno v posteli a ještě v polospánku slyším kroky jak jde někdo u nás chodbou na záchod. Ležel jsem a stále neslyšel jít nikoho zpátky. Když jsem pak nakouknul do ložnice, všichni spokojeně spali.
Našel jsem pár zajímavých záběrů jednoho uživatele YouTube, ve kterých se objevuje záhadná postava a dějí se velmi zajímavé věci. Postavu jsem vyfotil a označil červeně. Je k spatření ve videu č.1.
Má někdo podobné zážitky?     
Postava

Zde jsou další videa, ve kterých se záhadná postava objevuje. V jednom z nich byl dokonce kameraman pokousán. Lekl jsem se jak ve filmu Čelisti, když z vraku lodi vypluje mrtvola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...