čtvrtek 3. června 2010

Ládíka již v síni nechtějí!

Silverball
Od roku 2004 se držím na čele světového žebříčku v minišachu. Jedná se vlastně o Síň slávy, kde je uloženo 100 nejlepších výsledků nahraných v daném roce. Hodně dobrých hráčů jsem však během těchto šesti let minišach na Silverballu odnaučil. Většina současných hráčů nemůže překročit ani hranici 1 300 000 bodů, natož aby mi někdo z nich začal šlapat na paty. Samozřejmě se našlo pár jedinců, kteří se ukázali velmi houževnatí a na nějaký čas mne i ze žebříčku odsunuli (KOSTA - r. 2007), ale vždy jsem se vrátil! Nyní však Ládíka v Síni slávy nechtějí! Všechny mé záznamy byly vymazány! 
Hall Of Fame 2010
Výkonu 1 831 215 bodů není schopen se v současné době žádný z hráčů ani přiblížit, natož jej překonat! Aby to hráče netížilo, byl můj již třetí zápis v Síni slávy letos pro jistotu vymazán.
Minišach se hraje v Evropě už jen v Německu a pár hráčů je ještě v Itálii a ve Švýcarsku.
Je mi jasné, že firma asi nemá z minišachu takové zisky jako před lety, ale jestli to bude pokračovat, odnaučím hrát minišach všechny!
Více informací zde, dále CZECHREP, strategy, chess a Hall of Fame 2010.
costa78
Jak je ten svět malý! Našel jsem hráče KOSTU na serveru GameTwist. Tento hráč mne v roce 2007 dokázal na necelý týden sesadit z aktuálního žebříčku. Více informací v Hall of Fame 2007.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...