sobota 18. dubna 2009

Kdo se směje naposled, ten se směje poslední!

Ne všichni možná zaregistrovali informaci o objevené fantastické zpěvačce.
Sedmačtyřicetiletá Susan Boyle ohromila svým vystoupením v britské soutěži podobné pořadu Česko hledá SuperStar všechny přítomné!

Nezaměstnaná rodačka ze skotského Blackburnu se dočkala posměchu od diváků i od poroty, a to hned poté, co prohlásila, že se stala profesionální zpěvačkou. Když ale s velkým nasazením a čistým hlasem zazpívala píseň I dreamed the dream z muzikálu Bídníci, kamery nestačily zabírat šokované obličeje. Susan, která o sobě tvrdí, že je ještě nepolíbená, pracuje jako dobrovolnice v kostele. Z jejího výstupu se stala televizní a záhy i internetová senzace. Na přenos se dívalo 11,4 milionu Britů. Susan Boylová hovořila i se zpěvačkou Patti LuPonovou, jejíž ztvárnění písně I Dreamed a Dream je považováno za umělecký poklad. Susan zpívala v soutěži právě tuto skladbu z muzikálu Les Miserables a LuPonová ji označila za velmi těžkou. Hlavně její závěr, ve kterém je potřeba velkého hlasového rozsahu. LuPonová řekla, že při poslechu Susan Boylové plakala a její výkon označila za vynikající.

Zde je video, které trhá na You Tube všechny rekordy! Během několika málo dnů jej zhlédlo přes 25 000 000 uživatelů!

Další velmi zajímavý článek v Britských listech zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odešla zlínská legenda

 Smutná zpráva přišla ze Zlínka. Dne 23.2.2022 nás opustil kamarád a silný    klubový hráč, kterého musel znát ve Zlínskem kraji každý šachi...